Nieuwe site!

Door zondag, oktober 14, 2018 2

Yes, hij staat live! The word is out. En wat zijn we trots zeg! De nieuwe website van ons bedrijf www.thesocialkitchen.nl is online. We geven al 2,5 jaar trainingen en advies op het gebied van social media. Alleen paste het niet zo goed onder de vlag van PS:blog. Het duurde alleen even voordat we durfden te kiezen en de tijd vonden om een nieuwe website in de lucht te krijgen.

En een nieuwe naam én een nieuw logo

Do you like it?

Gelukkig was daar onze vriendin en oud collega Marin Wiellersen die onze site voor thesocialkitchen.nl heeft gemaakt. Gewoon vanuit Spanje. Want daar woont zij. Stoer he! Dus als jij een nieuwe website wil of je huidige (wordpress) site een redesign wil geven, let us know!

Wat staat erop het menu bij Thesocialkitchen.nl.

Wij, Paloma en Sanne hebben op onze nieuwe website een uitgebreid social media trainingen menu voor je klaar staan. Met een complete social media strategie, een basistraining voor Instagram, Facebook of LinkedIn en een training voor gevorderden. Wij voorzien ondernemers en mkb van de juiste tips en tools om ook succesvol te zijn op social media. Met onze één-op-één consultancy kunnen we helpen we bedrijven met het klaarstomen voor het verbeteren van hun bereik op social media. Volg ons en je krijgt regelmatig een portie gratis Socialkitchen.nl takeaways! Krijg je er zin in? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben dus hard gewerkt aan ons (nieuwe) menu. We beginnen 16 september met onze training Social media strategie in 1 dag! We hebben gemerkt dat je een plan nodig hebt, houvast, een stok achter de deur. Heb je de basiskennis in huis? Dan gaan we samen aan de slag. Jij wilt toch ook weten wát je moet doen om je social media naar een hoger niveau te tillen.

social media strategie

Belangrijk om te weten: vol = vol. We werken in kleine groepen. Neem contact met ons op voor vragen via info@thesocialkitchen.nl of volg ons op social media via Instagram, Facebook of LinekedIn.

PS: Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Wat vind je van de nieuwe huisstijl? En het aanbod?

2
1 Comment
  • Didie
    november 13, 2018

    Gefeliciteerd ladies. En dat jullie nu durven te kiezen, voor zowel de stijl als de inhoud. Want vlgs mij zijn jullie al jaren veel te bescheiden. Dus lekker knallen en de wereld inspireren. Topjob. Ook erg leuke naam.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *