Sporty spice

Door donderdag, mei 21, 2015 8

De zomer komt eraan… paniek!! Dat betekent namelijk ook dat de tijd er aan komt dat we ons weer in dat ieniemienie lapje stof moeten hijsen. En nu komt de spijt, zo’n spijt dat ik mezelf dit jaar rust heb gegeven.

Even pauze

Maar ik trok het gewoon niet meer. Snap echt niet hoe al die super carrierevrouwen met hun strakke getrainde lijven het doen. Ik kon het in ieder geval niet meer bijhouden. Een drukke baan, een grote man, een kleine man, vriendinnen, verjaardagen, communies, feestdagen, feestjes, weekendjes weg, natuurlijk bloggen én dan ook nog sporten.

Dus ik heb de stekker eruit getrokken. Even niet meer hoeven hardlopen, even niet meer naar de sportschool, even niet meer. Alleen mijn tennisclubje ben ik redelijk trouw gebleven, maar eerlijk is eerlijk op mijn niveau is dat nauwelijks sporten te noemen.

De zoektocht

Dus nu moet ik op de blaren of beter gezegd op de billen zitten (waarom gaat het nou altijd precies daar zitten waar je het niet hebben wilt?). Erger nog, ik ben de big 4 0 voorbij dus dit gaat me waarschijnlijk een paar blijvende kilo’s kosten. Dus ik heb een actieplan bedacht om mezelf te motiveren om weer aan de slag te gaan.

Het resultaat

Aangezien de liefde van deze vrouw door de kledingkast gaat, heb ik besloten dat ik mezelf het beste kan stimuleren door te beginnen met een leuk nieuw outfitje. Met een goede look voel je jezelf altijd een beetje lekkerder, dus dat geeft weer positieve energie. Een stap in de goede richting leek mij dus ben maar meteen aan de slag gegaan.. En tadadadadadaaaaa het eerste resultaat is al zichtbaar want dit ziet er al helemaal sportief uit toch?

Nike tech fleece

Mijn nieuwe sportlook

 

Nike tech fleece

Voor jou shopte ik online de verschillende items bij elkaar dus je kunt zo aan de slag!

Nike tech fleece

Look met Nike tech fleece:
1. Nike tennisschoenen €70,- 2. Björn Borg trainingsbroek €69,99 3. Nike Tech fleece blauw €74,95 (meer vind je hier) 4. H.I.S. Sport BH nu voor €28,99 5. Adidas Performance jumping rope €22,99 6. Ripcurl cap €33,95.

Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Voor een dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van interior, fashion & kids!

PS: nu alleen nog beginnen….

8
1 Comment
  • saskia
    mei 22, 2015

    De outfit staat je inderdaad erg leuk. Helpt bij mij ook vaak om mezelf in een nieuwe outfit te hijsen, voor even dan..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *