Be nutty, be nice, be nOeser!

Door zondag, februari 22, 2015 12

Het begint al bij de dierennamen, mika de monkey, charly the cheetah en rikkie raccoon. En zo zijn er nóg een paar fijne namen die prijken op de kledingstukken van nOeser. Misschien ken je het merk al? Ik kwam het tegen via (natuurlijk) Instagram. Dit nieuwe merk is helemaal hot en happening! De babykleding is sinds augustus 2014 verkrijgbaar in winkels in Nederland, België en Duitsland en natuurlijk via de webshop www.noeser.eu.

nOeser

Be nutty, be nice, be nOeser!

Ik wilde gelijk wat shoppen, er is zo ontzettend veel moois te vinden. Het fijne is dat de printjes de basis vormen. Dus kies je design en daarna je kledingstuk. Of andersom, want als je besluit dat je een longsleeve nodig hebt voor je kindje, kan je kiezen uit rikkie raccoon of charly the cheetah of nóg weer een andere toffe print.

Maar wie zijn toch die mensen achter de shop? Als online shopper ben ik daar altijd zeer benieuwd naar. De ontwerpers hebben een interview gegeven, dat lees je hier.

Comfi + stoer = baggy!

nOeser denk na over wat fijn is voor je kindje. Dat vind ik zelf heel belangrijk. Zeker toen Benjamin nog klein was en veel lag, zachte broekjes en topjes, dat is en was een must. Ik ben nog steeds gek op leggings, lekker zacht en stretch. Ik shopte een baggy broekje. Lekkere stretch, zacht en comfortabel, ideaal voor mijn lieve Benjamin. De baggy broekjes gaan goed samen met de truien, dus ook met deze lage temperaturen kan je kindje gewoon hip voor de dag komen. En hoe leuk is deze Mini Wardrobe van Code 37, ideaal om lookjes samen te stellen.

nOeser

Favorieten op een rijtje!

De mini-modellen van nOeser zijn echt super cute, ze weten wel hoe ze de collectie moeten showen, om te eten! In de collectie ook veel witte items, ideaal, want die zijn goed te combineren én lekker zomers. Laat het voorjaar maar komen!

PR4Kids.nOeser.0000.Noeser_67 PR4Kids.nOeser.0000.Noeser_65 PR4Kids.nOeser.0000.Noeser_58 PR4Kids.nOeser.0000.Noeser_40

Het lookje van Benjamin

Wil jij het lookje van Benjamin shoppen? Dat kan! Ik bestelde het broekje rikkie raccoon en longsleeve charly the cheetah. Het werd geleverd in een super schattig koffertje. Benjamin liep al snel met het koffertje door de kamer. Ik ga er verschillende lookjes mee maken, die zie je weer terug op Instagram, volg je ons al?

PR4Kids.nOeser.0000..Noeser_166

PS: Heb jij al een item bij nOeser geshopt?

12

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *