Nooit genoeg sierkussens in huis

Door maandag, januari 30, 2017 6

Je hebt nooit genoeg sierkussens. Toch? Door een paar leukerds op de bank te leggen kun je de woonkamer zo een andere look en feel geven. Ik ben er gek op! Momenteel liggen er wat roze kussens op de grijze bank, maar ik heb stiekem al wat rondgekeken naar wat gele exemplaren. Wij hebben een grijze bank, dus daar kun je eindeloos mee combineren.

Mooie sierkussens

Heb jij veel kussens in huis? En durf je te combineren? Ik merk dat ik vaak toch voor veilig en matchen ga. Want het blijven wel sierkussens. Gewoon om net dat extraatje te geven, om de boel op te leuken! En ik merk dat ik de insectenkussens ook wel erg tof vind..

sierkussens geel retro blaadjes sierkussens geel retro sierkussens geel retro sierkussens geel retro groen sierkussens groen sierkussens insectJe kunt natuurlijk ook voor nieuwe kussenhoezen gaan. Ben je een stuk goedkoper uit en weet je ook hoe lekker het kussen zit. Of ligt.

sierkussens rond sierkussens

Fluweel = hot

Een van de trends momenteel is fluweel, het straalt luxe uit en heeft een chique look. Je ziet het op de catwalk, in huis en in steeds meer (woon)winkels. Ik moest er even aan wennen, maar ik vind het stiekem wel erg leuk. En dat is ook het fijne aan kussens, dan kun je gemakkelijk de boel omgooien.

Ik vind dit kussen erg mooi. Het is echt een warme kleur!sierkussens fluweel   sierkussens fluweel

Kussens voor kids

Paloma schreef onlangs ook al over sierkussens om de kinderkamer mee op te leuken. Zeker op de kamertjes voor de allerkleinste is het leuk om de kamer wat knusser te maken. Maar wat sowieso belangrijk is, zijn de ‘echte kinderkussens’, de kussens waar je kindje dus op slaapt.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijken in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: De winter duurt nog wel even, dus ik ga nog even lekker met een kussentje op de bank Netflixen! Serie tips zijn welkom

6
1 Comment
  • Vlijtig Liesje
    januari 31, 2017

    Ik ben het helemaal met je eens : )

    Maar mijn man denkt er helaas anders over. Die vindt het al snel ‘te veel’.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *