Let’s go nuts @ Noot Amsterdam

Door zondag, april 19, 2015 7

Soms weet je het meteen, this is a match made in heaven. Zo kwam ik Noot Amsterdam, The Walking Gallery, tegen op Instagram. Een te gek merk van twee net afgestuurde studenten die in no time (2014 begonnen!) een uniek concept hebben weten neer te zetten en hiermee zelfs het Parool hebben gehaald.

Noot AmsterdamKoud kunstje

Ik quote even het berichtje uit het Parool. Het platform Noot Amsterdam werkt samen met 5 kunstenaars. Hun creaties drukt Noot af op sweaters die met een gelimiteerde oplage verschijnen. Een percentage van de verkoopprijs (€59, 95) gaat naar de kunstenaar. Dit alles om kunst vooral levend te houden, of zoals Noot het zelf zegt: “Without art, life is just ‘eh’.” Briljant idee!

The Walking Gallery

Op hun website stellen alle 5 de kunstenaars zich voor en krijg je kleine sneek peak van hun prachtige talent en kunstwerken. elk hun eigen unieke stijl en visie op kunst. Ik hou ervan als mensen zo kunnen dichtbij hun pasie aan kunnen kruipen. Er zijn ook al BNN’ers die het initiatief steunen en zijn gespot in de Noot sweater zoals bijvoorbeeld Hanna Verboom. Ze hebben een community weten te creëren waar je bij wilt horen. Met de #nootamsterdam kun je jouw foto posten met Noot sweater en wordt je lid van ‘The Walking Gallery’.  En met succes zo blijkt..

Noot AmsterdamNoot Amsterdam

 

De collectie die ze maken bestaat uit een comfortabele Unisex sweater voor groot en klein van mooie kwaliteit en een beanie. Vast is de trui met Noot logo maar de rest van de collectie varieert en is een collectorsitem omdat ze maar in beperkte oplage worden geproduceerd.

The Artist

Op dit moment zijn de sweaters van Lars Knol te koop. Give the world some KNOLOUR. Geboren kunstenaar die van alles iets moois weet te maken door zijn positieve kijk op dingen. ‘Black is a colour!’  

Noot Amsterdam

Lars Knol in zijn eigen creatie

 

Je haalt dus echt een bijzonder stukje kunst in huis. En sinds kort hebben ze ook een collectie voor de kids gemaakt. Zo wordt de next generation meteen ambassadeur voor de kunst!

Mijn Nootje

Mijn koosnaam voor Noah is Nootje, niet heel bewust maar Noahtje bekt nu eenmaal niet zo lekker dus dat werd al snel Nootje. En gezien zijn gekke grappen en grollen vind ik de term ‘Let’s go nuts’ op zijn lijf geschreven en mag het mijn boodschap aan hem zijn: ‘Leef het leven, maak zoveel mogelijk lol, proef de wereld en stay pure!


PS: let’s go nuts together?

7

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge