Cute Normann Copenhagen Rise wandlamp

Door woensdag, augustus 16, 2017 3

We zijn begonnen met het opknappen/opfrissen van ons huis. Was echt broodnodig maar jeetjemina als je er eenmaal aan begint lijkt het een gebed zonder einde. En het ergste is waarschijnlijk nog dat mijn vriend er een bloedhekel aan heeft want er gaat altijd wel iets mis.

Hij blijft dapper alles zelf willen doen maar als ie bezig is huur ik liever ergens een appartementje ver van huis. Maar uiteindelijk komt het altijd goed en het resultaat mag er zijn! Kijk maar mee..

Slaapkamer

Normann Copenhagen Rise wandlamp

Pinterest Inspiratie

Eén van de klusprojecten is de slaapkamer. Aangezien de plakresten van de slingers die we hadden hangen met de geboorte van Noah nog te zien waren was deze aan een opfrisbeurtje toe. Voor inspiratie speurde ik Pinterest af en stuitte op deze prachtige foto. Dit wil ik ook! Of in ieder geval soort van..

Dus met behulp van een hele handige vriend van me heb nu dezelfde achtergrond maar dan niet met behang maar met plakfolie. Super gaaf want dan heb je geen naden en het is makkelijker (voor hem) dan behangen met patronen.

 

 

In het licht

Rise wandlamp

Bij zo’n mooi geheel horen natuurlijk ook stijlvolle Design wandlampen dus om het geheel af te maken vond ik de Rise Wandlamp.

Normann Copenhagen Rise wandlamp

De ontwerper van deze Normann Copenhagen lampen is Marianne Andersen welke in 2013 afstudeerde aan de Oslo School of Architecture en Design. Tegenwoordig is ze werkzaam als designer bij studio Andersen & Voll. Ze is pragmatisch, maar houdt ervan om projecten aan te gaan met een kinderlijke aanpak, alsof ze iets voor de eerste keer ontdekt. Ze gelooft dat het belangrijk is om in gedachten te houden voor wie je iets maakt, wanneer ze ontwerpt.

Tot nu toe

Dit is hoe het er nu bij ons uit ziet. Tis nog niet helemaal af maar ben blij met het resultaat tot dusver..

Rise wandlamp

Méér?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: benieuwd naar de rest van de klussen? Blijf ons volgen..

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge