Blauw in huis

Door maandag, oktober 30, 2017 4

Sinds de woonkamer een witte make-over (of moet ik zeggen make-under) heeft gekregen ben ik aan het twijfelen welke kleur er op de muur moet komen. Ik twijfel heel erg tussen een blauwe of een groene muur. Zoals je weet zijn er onwijs veel kleuren blauw en groen. Op Instagram sla ik regelmatig fijne plaatjes op maar toch slaat de twijfel steeds toe. Nu alvast wat blauw in huis, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw DekenIk kocht het weekend weer verse bloemen en pakte de Folded Low Vase er weer eens bij. Favorietje! De tafeltjes hebben een marmeren blad en zijn van By-Boo.

Blauw in huis

Binnenkort krijg ik wat hulp van MOA (check hier wat toffe projecten) dus daar over later meer. Ik heb gevraagd of ze even mee willen denken over de kleur. Ik vind het knap lastig. Ik heb alvast een blauw item aangeschaft, namelijk de Tint Throw Deken van Normann Copenhagen. 

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw Deken

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw DekenHeerlijk, de klok is verzet, we hebben al storm gehad en de houtkachel heeft al goed gebrand. Toch fijn die verschillende seizoenen, ik kan echt genieten van een lazy Sunday met de kids, lekker spelen in de kamer met een knetterend haardje op de achtergrond met heerlijke warmte.

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw Deken

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw DekenKijkje in de kamer! De stoel op de foto is van Muuto, met zijn lage zit is het echt een fijne stoel.

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw Deken

Normann Copenhagen Tint Throw Deken

Dit prachtige exemplaar is verkrijgpaar in zes mooie kleuren, grijs, blauw, groen, rood, roze en nude. Ieder deken heeft vijf verschillende tinten. De zachte (100%) wollen deken is lekker groot, namelijk 130 x 180 cm. Door te kiezen uit een van de kleuren valt hij prima te matchen met je interieur. Tint bestaat namelijk uit – de naam zegt het al – verschillende kleurtinten, vijf om precies te zijn. Tinten die allemaal bij elkaar passen, maar net even anders zijn. Bij de blauwe blauwe Normann Copenhagen Tint Throw Deken liggen de kleuren dicht bij elkaar, maar bij de groen, rode en roze dekens zie je een duidelijk kleurverloop, prachtig!

De warme wollen deken heeft ook al bij Benjamin op bed gelegen. Lekker warm.

Hier zie je het kleurverloop van de deken wat beter, 5 tinten blauw

blauwe Normann Copenhagen Tint Throw DekenHet lampje op de foto is van Ferm Living.

De deken is ontworpen door Anne Lehmann, Graphic & Product designer bij Normann Copenhagen. Hier ontwerpt ze niet alleen producten, maar is ze ook verantwoordelijk voor de grafische en visuele identiteit van het bedrijf. Haar designs kenmerken zich door de aanwezigheid van grafische elementen. Zo heeft zij ook 2 dekbedovertrekken ontworpen.

Wil je meer zien? Een kijkje nemen in onze huizen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates met veel leuke shops en merken en natuurlijk onze heerlijke kids.

PS: Wil je meer? We maakte deze blog ism MisterDesign waar ze nog meer prachtige design kleden verkopen.

4
2 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge