Kusjes van Ogeltje

Door zondag, januari 4, 2015 9

Als er baby’tje op komst is, wil je dat alles goed geregeld is en alleen het beste is goed genoeg! Ondanks alle virale media blijft het traditionele geboortekaartje dé manier om de geboorte van jullie kindje aan de wereld bekend te maken.

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat je echt iets unieks kunt (laten) maken, een kaartje dat echt bij jullie past.

Zoals de lieve, vrolijke en kleurrijke kaartjes van Ogeltje. ‘Ogeltje’ is een bijzonder vogeltje ontworpen door de kunstenaar Karen Wullings als leuke knuffel voor haar dochtertje. Haar ontwerpen zijn met de hand geschilderd en daarom uniek.

Inmiddels zijn er nog heel veel meer verschillende producten te bestellen zoals geboortekaartjes, knuffels, babyslofjes en nu ook het kinderboek ‘Kusjes van Ogeltje’.

In alle soorten en maten

De kunstzinnige geboortekaartjes zijn er in allerlei soorten en smaken. Op de website zijn de kaarten in thema’s verdeeld. Houd je van uiltjes, vosjes of aapjes? Of kies je voor auto’s, wasjes, vlaggen of een compleet circus? Bij ieder onderwerp staat een voorbeeld.

geboortekaartjes

 

Maatwerk

Als de geboortekaartjes van Ogeltje je aanspreken, maar je wil je het liefst een combi van de voorkant van de ene kaart en de binnenkant van een ander? Of heb je misschien zelf een idee over hoe het geboortekaartje er met de illustraties van Ogeltje uit moet komen te zien? Dan is er de mogelijkheid om je kaart volledig op te maken naar eigen wens.

Leuk aandenken

Ook is het bij Ogeltje mogelijk om een schilderij te bestellen van het geboortekaartje. Of hele leuke andere producten met het ontwerp van het kaartje, zoals een koffertje, speelgoedkist, stoeltje of schattige klompjes.

IMG_9276

 

Kraamcadeautjes

In de webshop vind je bovendien nog veel meer meer om als kraamcadeautjes te geven.  Zoals een vrolijke speenknuffel of een mooi kinderboek met prachtige illustraties van de kunstenares of babyslofjes.

Actie(s)!

Je krijgt nu 10% korting op de 13×13 cm formaat geboortekaartjes (dubbele kaart), deze actie geldt alleen in januari (dat betekent dus aanvragen die gedaan worden in januari)! Bekijk de voorwaarden voor de actie op de website. Bovendien krijg je nu 20% korting op de speenknuffels met de kortingscode: Ogeltje.

PS: als je twijfelt kun je ook een gratis proefkaartje bestellen zodat je live kunt zien hoe het kaartje eruit komt te zien.

– ADVERTORIAL –

9

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *