Online matras kopen: gemak én comfort ineen

Door dinsdag, januari 17, 2017 6

Tijd is het meest kostbare goed van een werkende moeder denk ik. Als ik toch eens tijd zou kunnen kopen, dan zou ik echt graag rijk willen zijn. Maar hoe mooi is het dat je tegenwoordig ook gewoon online allerlei spullen kunt kopen, waar je vroeger hele zoektochten voor moest afleggen en kostbare zaterdagen aan spendeerde. Mijn laatste gelukje vond ik bij Emma Matras, het perfecte one-fits-all matras, kun je gewoon online kopen!

online matras kopen

Doorslapen

Slaap…. na vijf jaar gebroken nachten een woord met een behoorlijk lading. Nog steeds kan ik jaloers zijn als mensen vol trots vertellen dat hun baby’tje van 3 weken al doorslaapt. Na drie weken al?? Wat? Hoe kan dat nou? Wij hebben namelijk zelden een nacht zonder onderbreking van onze kleine man.

online matras kopen

Na een aantal verwoede (oke lees; waarschijnlijke zwakke) pogingen, hebben we voor de makkelijke(re) weg gekozen en pakken we Noah bij ons zodra wij naar bed gaan. Ik weet het… ik hoor jullie het denken… aan-me-never-nooit-niet. Heb genoeg hoofdschuddende vrienden gezien en alle opvoedkundige tips gehoord.

Maar geloof me op een gegeven moment wil je gewoon slapen en hoe maakt je dan echt niet meer uit. Menig nacht heb ik balancerend op het randje van mijn bed geslapen, met een been of arm over me heengeslagen, ondersteboven of gewoon opgerold aan het voeteneinde. Als Noah maar bleef slapen. Hey maar wacht even hier klopt iets niet want uiteindelijk waren mijn nachten dus nog steeds niet van opperbeste kwaliteit.

online matras kopen

Sleepless

Oke we gaan het gewoon weer een keer proberen…Noah slaapt in zijn eigen bed! Ach ja mijn lieve prachtige sleepless is inmiddels al vijf jaar maar nog elke nacht wordt hij wakker en roept MAMAAAA!! Geeft niks, doe het met alle liefde dus sta weer op. Stop ‘m even in, aai over de bol en slenter weer terug naar mijn bed. Maar toch die gebroken nachten…

online matras kopen

Nachtrust

Klaar met klagen nu! Noah is afgelopen maand van junior-bed naar een super leuk eenpersoonsbed van FlexaWorld gegaan. Wat het een stuk aangenamer maakt om er even bij te kruipen of makkelijk kunnen wisselen van plek. Om het ons daar allemaal zo aangenaam mogelijk te maken moet er ook een nieuw goed matras in. Dus daar moest natuurlijk ook een nieuw matras voor komen! Van onze dure Auping-matrassen hebben we nooit echt plezier gehad dus wat is dan een goede keuze?

online matras kopen

(not my picture)

 

Online matras kopen

Toen kwam ik het Emma matras tegen en las internet alle enthousiaste reacties van de gebruikers/slapers. Mét 100-dagen proefslapen dus hoe meer zekerheid wil je hebben. Je weet immers pas na een aantal nachten of je echt lekker ligt dus daarvoor hoef je niet in een winkel te testen. Grappig om te zien hoeveel enthousiaste reacties zijn over hun product. Zo zie je maar lekker slapen is voor iedereen een dingetje.

21% Korting

Ik ben heel blij en trots dat we jullie een kortingscode mogen aanbieden als je ook om bent en graag een Emma matrs wilt. Gebruik de code: PS:blog&Emma bij je bestelling en je krijgt maar liefst 21% korting!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

online matras kopen

(not my picture)

Wij zouden zo maar eens kunnen vechten om een nachtje in Noah’s bed. Lieve lieve Emma bedankt!

PS: ik ga lekker slapen.. welterusten

6

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *