Een oud huis in een nieuw jasje

Door woensdag, november 15, 2017 5

We wonen in een wat ouder huis met fijne details. We maken het elke dag een beetje mooier. Zoals ik al eerder schreef zijn we nu bezig met de woonkamer. Geen grote verbouwing, maar wel de puntjes op de i. Na de vloerrenovatie is het tijd voor de radiator. Ik heb fijne voor en na foto’s om zo het verschil te laten zien. We zijn er onwijs blij mee. Droom jij van een designradiator? Heb heb ik een oplossing voor je gevonden. Met voor en na foto’s!

Je interieur stijlvol inrichten met een radiator ombouw

Radiatoren zijn een zichtbaar element in je interieur, dus waarom zouden ze er dan niet iets extra’s aan mogen toevoegen? Elegantie, of ga jij liever voor stoer? We hebben inmiddels echt stappen gemaakt in de woonkamer, maar we bleven toch kijken naar die suffe gelige radiator. Sentimo heeft daar een super simpele oplossing voor. Maar daar over zo mee. Ik wil eerst even de beelden showen.

Before & after – radiator ombouw

Design Radiator sentimo radiator cover (4)

Design Radiator sentimo radiator cover (4)

En nu vanaf een andere hoek

Design Radiator sentimo radiator cover Zoals je op de foto ziet wordt de Sentimo design radiator met 6 magneten opgehangen. De magneten zijn zo sterk dat je ze bijna niet van elkaar af kunt trekken.

Design Radiator sentimo radiator cover En hier met de radiator ombouw.

Design Radiator sentimo radiator cover

Design Radiator sentimo radiator cover

Design Radiator sentimo radiator cover Je kunt kiezen voor een gladde radiatorcover (solid) maar ik koos voor een cover met groef (groove). Waarschijnlijk denk je na het zien van de beelden, dit komt bij bekend voor. Dat kan kloppen! We hebben in de keuken ook een design radiator dankzij de prachtige ombouw van Sentimo. Lees dan ook even de blog die ik hier over schreef, met meer opties en kleuren. Dat geeft je een goed beeld van de mogelijkheden.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS Je kunt natuurlijk ook voor een gekleurde radiator gaan, dat heb je echt een blikvanger in huis! 

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge