I love Panda Panda Panda

Door dinsdag, december 23, 2014 13

Confession: sinds ik moeder ben heb ik een zwak voor panda’s. Voor mijn kleintje. Geweldig toch! Zwart, wit en een lief snoetje, als er een panda op staat word ik gelijk blij. Mijn verzameling is niet groot maar toch smelt ik bij deze prints. Lekker kinderachtig. Afgelopen week kwamen er 2 panda’s de brievenbus binnenvallen. Die wil ik natuurlijk heel graag met jullie delen. Deze items krijgen dus een speciaal en welverdiend plekje!

Lucky No.7

Het eerste pakketje kwam iets later gepland, maar het wachten was de moeite waard! De panda onepiece van Lucky No.7 is mijn favoriet. Zachte stof met drukknopen, stretch en zwart. Past goed bij mijn eigen zwarte onesie van Onesiekopen, als wij deze Kerstvakantie een Lazy Sunday (of pyjamadag) inlassen. Ik kijk er nu al naar uit. Deze webshop is sowieso geweldig! Een Nederlands merk dat ons kikkerlandje aan het veroveren is. Super stoer en super cute! Hier komen we later zeker nog op terug!

Prachtige leggings van Carlijn Qpanda carlijn q

Al eerder kon je lezen dat ik de webshop van Carlijn Q ge-wel-dig vind! Deze webshop heeft niet veel uitleg nodig en bij het zien van dit te schattige printje ga je waarschijnlijk zelf ook een kijkje nemen. Ideaal is dat je super goed kan combineren met een wit broekje. Zelf vind ik print op print prima kunnen!

Panda top 5

Een tijd geleden schreef ik al over de Pandapet van H&M. Daarmee hebben we bij veel mensen een glimlach gescoord. Dus die liefde voor Panda print zetten we nog even door. En natuurlijk nog even een top 5, om jullie het online shoppen net wat makkelijker te maken! Mijn favoriete items op een rijtje.

Panda slofjesPanda posterPanda Onepiece Luckyno7Panda knuffelPanda shirt meisjes

Panda

Zo, dat was weer genoeg Panda voor vandaag!

PS: De lookjes met de panda-legging zijn in de maak!

13
0 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *