Play & Go met Fish on the Moon

Door dinsdag, januari 13, 2015 18

Superslim: de Play en Go die ik ontving van webshop Fish on the Moon! Het is een speelkleed én een opbergzak. En laat dat laatste nu goed uitkomen nu mijn kleintje een nieuwe hobby heeft: rommel maken. Hier word ik blij van! Maar er is in deze toffe webshop nog veel meer moois te vinden. Anne en Maaike bieden je een bijzondere collectie baby- en kinderkleding, prachtige accessoires en perfecte cadeaus voor een geboorte of verjaardag. Ze zijn zelf moeder, dus weten precies waar moeders naar opzoek zijn.

Play & Go

Al eerder zag ik de Play & Go op social media voorbij komen. Handig dacht ik. Nu ik de Play & Go getest heb, ben ik er ook heel erg blij mee. Ook handig om straks in de zomer in één keer het speelgoed mee te nemen naar de tuin, of als we op bezoek gaan. De Play & Go is via Fish on the Moon in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Ik kon bijna niet kiezen. Het werd mint groen, toch wel favoriet. Als die kleur erbij zit, kies ik daar toch het liefste voor. Maar er zijn genoeg kleuren Play & Go, je vindt vast wat moois!

Fish on the Moon Play & Go

 

Fish on the Moon Play & Go

I love online shopping!

Bij mijn bestelling ontving ik een kaart met een toepasselijke quote. Call me superfishial, but I love shopping. Bij mij gaat de voorkeur toch echt uit naar online shopping. Ik snap bijna niet dat er nog mensen ‘tegen’ zijn. De mooiste pareltjes en hebbedingen zijn toch echt wel online te vinden.

Favorieten op een rijtje

Nog een kleine collage mijn wat favoriete items uit de shop, om je zo een goed beeld te geven. Maar neem vooral een kijkje, er is veel meer te vinden! Mét de kinderstoel der kinderstoelen en wat pareltjes uit de sale.

Fish on the Moon Play & Go

Soft Galley-Shirt € 27,-
Emile et Ida long sleevs t -shirt kids € 18,-
Baby Lapin by Lapin & Me – Pale pink € 79,-
Emile et Ida poezentrui € 45,-

Babe & Tess tulle rokje poederroze € 36,-
Play & Go opbergzak  € 34,-
BudtzBendix Towerchair Black-Brown-Leather € 308,-

PS: Hopelijk heb ik jullie wishlist aangevuld met wat mooie items!

18
5 Comments
 • Jeanine
  januari 13, 2015

  Oehoe handig!!!
  En die stoel, geweldig zie m al vaker voorbij komen… Hier al voorzien van een stokke!

  • Sanne
   januari 14, 2015

   Ja heel handig :-), ik hou wel van een opgeruimde woonkamer. Ik heb zelf ook al een Stokke, super fijne stoel! Maar wie weet ooit.. als ik de loterij win.. zucht!

 • Rory
  januari 14, 2015

  Leuk artikel! Handig om het speelgoed zo bij elkaar te houden en een goed alternatief voor een speelkleed. Leuke naam van een leuke webshop trouwens. Kan helaas even wat minder uitgeven maar de play & go is wel héél erg leuk:)

  • Sanne
   januari 14, 2015

   Thanks Rory. Houd de webshop maar goed in de gaten, want wie weer komt er nog wel een keer een actie voorbij!

 • Judith
  januari 14, 2015

  Ja,ontzettend leuk! Ik was altijd al benieuwd of het ook echt praktisch is, maar dus wel. Al ben ik benieuwd wat mijn dreumes er mee gaat doen, ik denk niet dat hij het kleed netjes laat liggen haha.
  Het is in iedergeval een mooi opgeruimd gezicht als deze Play&Go in de woonkamer staat. De webshop kende ik nog niet…gelijk maar even kijken 🙂 X, Judith

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *