Deze poster winnen van MiniKubo?

Door zaterdag, februari 25, 2017 8

Tis weer eventjes geleden maar we hebben weer een hele leuke give away voor je. Deze week kun je een super schattige poster winnen uit de collectie van MiniKubo!! De Portugese ontwerpster Sara Machado maakt alle designs en printjes uit de shop zelf en heeft haarzelf overtroffen met haar leuke nieuwe frisse collectie.

poster winnen minikubo Nieuwe collectie

Als je een mini kunstwerkje in je huis wilt zonder daar veel geld voor te betalen is een poster een super leuke betaalbare oplossing. De posters van MiniKubo zijn leuk voor op de kinderkamer maar minstens zo leuk gewoon in huis. Kijk maar eens hoe leuk de cacti staat bij Noah!

poster winnen

 

poster winnen Minikubo

Tiny Panda

poster winnen mini kubo

Pink + Black circle

poster winnen minikubo

Flower power

Poster winnen

Om natuurlijk haar nieuwe collectie onder de aandacht te brengen mogen van MiniKubo een poster uit de nieuwe collectie weggeven in A4 of A3 formaat aan jou… da’s leuk toch!

poster winnen minikuboHoe maak je kans?

Hoe kun jij nou kans maken op zo’n poster? Deel op Instagram één van de foto’s die we maakten van de posters, volg @minikubo en tag je vrienden zodat zij ook mee kunnen doen. Gebruik wel de hashtag #psbloglovesminikubo zodat we kunnen zien dat je mee wil dingen naar deze prijs. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 5 maart! Good luck…

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys en de baby van Sanne. Met veel leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: wie niet waagt…

8

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *