Preppen met Mepal!

Door zondag, september 8, 2019 2

De school is weer begonnen en we zitten lekker in het werkritme. Dat betekent lange dagen, veel haasten en in het weekend extra genieten van het samenzijn. Iedere avond smeren we alvast de bammetjes voor volgende dag zodat we ’s ochtends alleen het fruit klaar hoeven te maken. Mepal stuurde ons wat fijne items op die ons enorm helpen.

Mepal set food preppin

Op de dagen dat ik extra vroeg kan beginnen ontbijt ik wel eens in de trein of op mijn werk. Yoghurt met muesli is favoriet. De pot van Mepal is lekdicht en de granola kan ik apart meenemen. Handig!

Mepal set food preppin

sncakpot Mepal set food preppin

Mepal set food preppin snackpot granola

Fruit voor de kids

Gezond eten vinden wij allemaal belangrijk en met een fruitpauze op school komt dat sowieso wel goed. Maar hoe blijft het fruit lekker op school? Geen lekkende bakjes aub! En hoe doe je dat met fruit dat je eerst moet afwassen? De handige fruitpot kan mooi mee naar school. Ze kunnen het dan op school even afspoelen zonder dat het zacht en zompig wordt.

fruit pot mepal

Mepal set food preppin

Wil je meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram of Facebook. Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: De snackpot is dus ook voor mijzelf mega handig. Er zit ook een handig vorkje bij! Dus ’s avonds lekker preppen.

 

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *