Krukje van Kartell

Door woensdag, december 27, 2017 4

Het Prince AHA Krukje van Kartell doet denken aan een zandloper. Het krukje (of tafeltje) is in verschillende pasteltinten verkrijgbaar. En laten we nu net dol zijn op pastels. En de geometrische vorm is natuurlijk helemaal leuk! Krukje van KartellHet kerstvakantiegevoel: lekker overdag hout stoken! Op de foto het krukje, de warme donkerblauwe Throw plaid van Normann Copenhagen, het vaasje vond ik bij de kringloop, de gouden pot is van Flying Tiger en de tekening van onze familie maakte Leonie Verver.

Prince AHA – zachte pastelkleuren

Het krukje van Kartell is te bestellen bij Misterdesign die deze blog mogelijk maakte. De kleuren saliegroen, waswit, grijs, oranje en lavendel zijn fijne kleuren uit het palet van Kartell. Je kunt hem op verschillende plekken gebruiken. Als krukje tijdens een feestje, als nachtkastje, bijzettafel of misschien wel als salontafel. Met dit kleurrijke accessoire weten wij wel raad. Echt handig aan de design toppers als deze is de veelzijdigheid. Je hebt er altijd plek voor en je raakt er niet op uitgekeken.

Design icoon Philippe Starck ontwierp het Prince AHA krukje van Kartell. Maar je kent hem wellicht ook wel van andere design toppers zoals de Ghost stoel die overigens ook voor kinderen verkrijgbaar is. Ben jij een liefhebber van zijn ontwerpstijl?

Hij doet het ook goed in de hoek om het stopcontact te verbergen. Vindt jij stopcontacten ook altijd zo lelijk?

krukje van kartellHet kersthoekje van Benjamin! Volgende week ruimen we alles weer op. De radiatorkap is trouwens van Sentimo (lees hier de blog). Weg lelijke radiator hallo nieuwe strakke designradiator.

Hangtafeltje

Bij Pip is het krukje ook in trek. Ze gebruikt hem al te graag om op te hangen. Ze zet haar eerste stapjes al leunend tegen alle tafels, stoelen en benen die ze onderweg tegenkomt. Al staat ze toch het liefst bij de box.

Op deze foto zie je ook de ribbels in het krukje. Die zitten op één helft. Leuk detail, wordt het tafeltje gelijk wat speelser van.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat lookjes en foto’s bij ons thuis, want daar zijn we gek op.

PS: Kijk hier voor nog meer leuke design krukjes

 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *