Repose AMS: prachtig!

Door vrijdag, november 20, 2015 8

Ik zal het in één woord omschrijven, prachtig. De campagnebeelden, de stof, de kwaliteit, de kleur. Ik ben fan! En hopelijk jij ook na het lezen van mijn blog. Repose staat voor rust en kalmte, dat voel je meteen. Dit nieuwe merk heeft vijf kleuren dekentjes uitgebracht, ze zijn stuk voor stuk uniek en prachtig.blanket2De beelden van de campagne zijn echt zo mooi!

Kleine kindjes

Toen Benjamin kleiner was zocht ik lang naar een mooie deken. Dat bleek best moeilijk. Een deken voor op het bedje, een dekentje voor op de wandelwagen, een dekentje in de Buggy. Had ik dit mooie dekentje maar gekend, dan hadden we samen veel plezier.

repose dekens kleurenGrote kindjes

Maar voor grote kindjes is een dekentje ook handig! Lekker samen onder een dekentje ‘Kikker & Vriendjes’ kijken, over de buggy tijdens een frisse herfstwandeling, lekker rollebollen en hutten bouwen, aan eentje heb je er denk ik niet genoeg.

Repose deken (2)Zie hier het Repose dekentje indigo blue with bits of gold, wat een mooie kleur!

buggy greentom en deken reposeAfgelopen weken was het prachtig weer. Samen met de mooie kleuren van de bladeren hebben we genoten van de herfst en is er weer een nieuw favoriet seizoen bij. Het dekentje van Repose staat prachtig bij mijn groene Greentom Kinderwagen.

Repose deken (4) greentom wagebDeze deken is gemaakt van 100% lamswol en formaat 85X100 cm. Hij is lekker zacht en warm. De kleur is ook echt prachtig!

Klaar voor het najaar

Ik moet toegeven, ik kon niet kiezen, alle kleuren zijn even prachtig!

Repose deken (4)

 

Repose deken (7)Een prachtige afwerking.

Blanket #1

1 deken, 5 kleuren. Shop ze nu online via de vernieuwde webshop van Repose AMS, de webshop is zeker de moeite waard om even te bezoeken, strak, rustig en prachtig! Welke kleur vind jij het mooiste?

repose ams

Volg je ons trouwens al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne.
PS: Zelfs de kleuren hebben mooie namen <3 

8
2 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge