We love robots

Door dinsdag, april 19, 2016 6

Tis alweer april en ik wil nog zoveel doen! In huis, in de tuin, met mijn vrienden en met mijn gezin. Zo vaak doe ik dingen op de automatische piloot en vliegen de dagen en weken aan me voorbij en kom ik soms tot niks… Herken je dat?

Hulpjes in huis

Gelukkig zijn er tegenwoordig super veel hulpjes voor in huis die je leven leuker maken. Neeee, geen automatische stofzuiger of grasmaaier maar wel al deze super leuke robotjes om het leven aangenamer te maken! 😉

Robot trend

Super stoer is dit kussen van Ferm Living: Mr Robot €34,-. Leuk voor de kinderkamer maar bijvoorbeeld ook voor de speelhoek in de huiskamer.

 

robot trend

Dit lampje van Roommate Robot lamp a €59.50 is ook te leuk toch?

 

robot trend

Tis nog een beetje vroeg maar alvast een idee voor volgend schooljaar is deze Beatrix NY Robot schooltas €52,95.

Robot trend

Deze KG Design Robot spaarpot €15,95 staat op mijn verlanglijstje (ander kleurtje dan wel natuurlijk, ze zijn er namelijkook in zwart, grijs, blauw, mintgroen en wit) want ik wil gaan beginnen met zakgeld zodra Noah 5 (juli dus schiet alweer op!) wordt. Kan ie vast een beetje wennen aan sparen en omgaan met geld.

 

Robot trend

Ik ben dol op alles wat een vintage look heeft dus deze coole vintage toilettas robot Wu&Wu €19 is top!Robot trendWil je een leuk detail op de kinderkamer, dan is deze Studio Ditte muursticker robot donderwolk €7,95 perfect!

Volg je al?

Helemaal niet erg om zo’n hulpjes in huis te hebben toch! Vergeet ons trouwens niet te volgen via Instagram, Facebook of Bloglovin hier vind je dagelijkse updates van ons! En sinds kort zijn we ook op Snapchat te vinden.

PS: wat is jouw favoriet?

6
4 Comments
 • ineke
  april 20, 2016

  Oooh alles vind ik leuk 😮

 • YuST
  april 21, 2016

  I love robots too!
  Nou R2D2 is mijn favoriet!
  Ik kocht bij de Primark nog een leuke canvas tas #tip met Robot print!

 • facebook-profile-picture
  Paloma
  april 22, 2016

  Oh leuk, ga ik eens kijken. Dankjewel!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *