Schattige meisjes sandalen voor Pip

Door donderdag, april 12, 2018 3

Wow wat hebben we een prachtig weekend achter de rug! Maar tot mijn schrik kwam ik er achter dat Pip nog geen zomergarderobe heeft. Nog geen meisjessandalen, shorts en zonnehoedjes. Had ik bij Benjamin alles op voorraad, loop ik nu achter de feiten aan. Of bleef ik hangen in de winterblues? Anyway, tijd voor sandalen, je kunt ze maar alvast in de kast hebben liggen. En ik zie volgende week 24 graden op de planning, dus het wordt echt steeds mooier. Daarnaast loopt ze nu af en toe los dus kan ze wel een paar blitse stappers gebruiken.

meisjes sandalen - sandalen voor meisjes (5)

Summerchique meisjes sandalen

Ik vond bij Nelson een heel lief paar meisjes sandalen voor Pip. Vooral het bandje met dierenprint vind ik erg schattig.  Sowieso vind ik kindersandalen te lief. Zo klein!

meisjes sandalen - sandalen voor meisjes (5)

meisjes sandalen - sandalen voor meisjes (5)

 

Outfitinspiratie voor de zomer

Ook deze blog voor Nelson heeft wel een klein uitstapje naar de kindergarderobe. Vorige keer waren de stoere gekleurde Vans sneakers van Benjamin aan de beurt, nu ga ik voor zoet en lief!

meisjes sandalen - sandalen voor meisjes (5)

meisjes sandalen - sandalen voor meisjes (5)

Het gele vestje op de foto en de 2 broekjes, je raad het al, allemaal van Zara. Het staat zo lief! Ik ga op Instagram en op Stories snel even berichtjes posten als Pip ze aan heeft, zo lief!

Gioseppo meisjes sandalen (zilver)

En als het straks écht mooi weer is, dan is alleen een romper ook al leuk, zoals deze van Mini Rodini, En dan het liefste op blote voeten, maar dat kan helaas niet altijd, dus gewoon fijne stijlvolle meisjes sandalen erbij! En het merk Gioseppo heeft echt zulke mooie sandalen! Ik kom natuurlijk uit de jongensschoenen, maar deze zijn allemaal stuk oor stuk, cute, lief, stoer en betaalbaar! Ook in de grotere maatjes. L O V E them all!

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het aller leukste social media kanaal!

PS: Ik ben wel benieuwd, ga jij voor girly of juist heel stoer?

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *