10x Schoencadeautjes

Door woensdag, november 19, 2014 6

Oh wat ben ik dol op deze tijd vol met tradities en gezellige avondjes. Gordijnen dicht en kaarsjes aan!

Stressvrij

Maar voor de meeste onder ons is dit ook meteen de meest hectische tijd van het jaar. Ze rennen en vliegen om zoveel mogelijk alle kinderwensjes te kunnen vervullen. Stress omdat je nog stad en land af moet voor die ene speciale plaspop én die populaire (en dus overal uitverkochte) game. Stress omdat je een half in de rij moet staan om je cadeautjes af te rekenen en je moet de kinderen van school ophalen.

Gewoon thuisbezorgd

De schoen zetten was nog nooit zo leuk want hoe fijn is het als alle pakjes gewoon bij jou aan de deur worden bezorgd of voor je klaar staan waar en wanneer jij ze op wilt halen? Mama’s, shop je Sinterklaascadeautjes gewoon online en je kunt net zo van deze tijd gaan genieten als ik.

Schoencadeautjes

Om het je nog makkelijker te maken heb ik de leukste en origineelste schoencadeautjes voor peuters en kleuters verzameld. Maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor 5 december.

10x Schoencadeautjes

1. Haarkrijt € 3,- 2. Papieren zwaard € 1,25 3. Waterkleuren piraat € 2,- 4. Cilinder boerderijdieren € 7,- 5. DYI foto accessoiresset € 14,50

6. Handtas broodtrommel € 12,95 7. Snack doosje € 4,95 8. Kindershortje snifsnaf € 9,95 9. Tasje polkadot € 3,95 10. Magnetische robots € 16,99.

 

PS: het mag echt: ga even lekker zitten op je stoel? shoppen…en klaar! Laat het heerlijk avondje maar komen!

6
1 Comment
  • Noami
    februari 23, 2016

    Wat een leuke blog, online je
    schoencadeautjes bestellen is inderdaad zoveel makkelijker. Het is in de decemberdagen altijd zo druk in de winkels en alles is uitverkocht en het is ook nog een koud buiten. Nou dan blijf ik liever binnen en bestel in gwn online

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge