Schoenen schoenen schoenen..

Door vrijdag, maart 4, 2016 4

Schoenen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb ze dan ook in alle maten en soorten. Ik schreef al eerder waarom ik zo dol ben op schoenen. Het juiste paar schoenen kunnen je look namelijk helemaal afmaken. Met simpele basics ontpop je tot een ware hipster met de juiste schoenen.

schoenentrend7 Schoenentrends

Aangezien we langzaam allemaal wel weer zin in het voorjaar krijgen, wil  ik graag even met je kijken naar de schoenentrends voor het voorjaar van 2016.

Trend 1. Vintage pumps

schoenentrendDe eerste trend is de vintage pump, een klassieker die je dit jaar weer veel tergen zult komen. Ik vind ze vooral te gek ook in gekke opvallende kleuren!

Trend 2. Etnisch

schoenentrendEen andere topper is de etnische print, in kleding maar ook in schoenen zie je deze printjes terug. Leuk aan deze trend vind ik dat je kunt kiezen voor een heerlijke basic outfit en lekker knalt met je schoenen!

Trend 3, 4 en 5. Spekzool/ Futuristisch/ Veterschoen

schoenentrendIn deze schoen zie je maar liefst drie trends van nu in 1. Op de eerste plaats heeft ie spekzolen, ten tweede heeft ie een metalic/futuritische look en op de derde plaats is het een veterschoen wat ook dit voorjaar nog helemaal hot is dus een echte musthave lijkt me.

Trend 6. Muiltjes

9f51f74a836dc5eb2814187bf7b159a9

Ze zijn er in allerlei vormen, materialen en kleuren maar een paar mooie muiltjes kunnen dit voorjaar niet ontbreken. Je kunt ze zakelijk combineren maar ook stoer onder een ripped jeans kom je hip voor de dag!

Trend 7. Overknee laarzen

schoenentrend

Dé trend waar je niet omheen kunt als je de fashionista’s volgt is de stijlvolle overknee laars. Ik vind ‘m echt helemaal mooi maar ben bang dat er ook veel ordinaire varianten op zullen duiken en mensen dit meer als een sexy item zien. Maar als je ‘m op de juiste manier draagt in combi met een stijlvol jurkje of rok, doe je het wat mij betreft helemaal top!

Go go go

Ik zou zeggen you go girl and go shop! Wil je nog meer van onze favorieten zien? Volg ons dan via Instagram,Facebook of Bloglovin

PS: no worries de sneaker is nog steeds hot dus die kunnen lekker nog een jaartje mee!

-BEELD PINTEREST-

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *