Een dagje op pad met de familie!

Door dinsdag, juni 6, 2017 3

Pling! In mijn mailbox de vraag of wij Sea Life en Legoland in Oberhausen wilden bezoeken. Aber natürlich! We gingen met z’n viertjes maar Pip sliep de hele tijd in de wandelwagen. En Benjamin had een topdag.

Vroeger kwamen we wel eens bij CenterO om te shoppen, maar dat doen we nu natuurlijk veelal online. We bezochten dit maal dus Sea Life en Legoland wat naast het winkelcentrum ligt. Er is hier voldoende (gratis) parkeergelegenheid, het ligt naast de snelweg en er is ook voldoende horeca. Dus een lekkere flammkuchen tussendoor gehad. We zaten bij Alex, tentje met een uitgebreide kaart en genoeg te eten.

Sea Life Oberhausen

Kleinschalig maar als je kindje van de onderwaterwereld houdt, is dit zeker een aanrader. Heel veel vissen waaronder haaien. En een reuzenschildpad. Die was echt heel erg groot! Wij vonden het erg leuk om een rondje te lopen door Sea Life Oberhausen.

dagje uit legoland oberhausen en sea life

dagje uit legoland oberhausen en sea life

dagje uit legoland oberhausen en sea life

Legoland in Oberhausen

Na een intro bij de legomachine over lego mochten we Legoland betreden. Yay. Denk aan een binnenspeeltuin vol lego, lego en nog eens lego! Voor de kleintjes grote XL speelblokken en duplo en voor de grotere kids veel lego om te bouwen en een paar racebanen. Ook een piratenboot en klimkasteel. Oja en een roze legohoek voor de meiden. Ook zijn er 2 attracties zoals een soort boot waarmee je moet schieten en laserstralen waar je onderdoor en overheen mag klimmen. Genoeg te doen dus!

dagje uit legoland oberhausen en sea life

dagje uit legoland oberhausen en sea life (2)

En genoeg te eten want daar weten ze wel raad mee in Duitsland!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates, uitjes en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: En wil je nóg meer, dan kun je het grote shoppingcenter ook nog bezoeken.

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *