Sfeervol met Fritz Hansen

Door zaterdag, augustus 18, 2018 2

Merk jij ook al dat het eerder donker is? Voor een kaarsjesfan zoals ik is dat wel fijn. Zowel binnen als buiten.Lekker de kaarsen aan. Het liefste met een mooie kaars of kandelaar. Fritz Hansen heeft 2 prachtige kandelaars ontworpen die naast de sfeervolle kaarsjesverlichting ook zorgen voor een eyecatcher in huis. Ze zijn erg mooi verpakt (dat zag je misschien al op Instagram Stories?) en verkrijgbaar in massief messing en gelakt terracotta. Het is ook echt een zware kandelaar.

Fritz Hansen kandelaar messing

De Single Kandelaar

De Single Kandelaar is voor Fritz Hansen ontworpen door de Spaanse Jaime Hayon. Leuk om te weten, Jaime ging na zijn studie industrieel design aan de slag en groeide als snel van student tot hoofd van de designafdeling. Acht jaar later was het tijd voor een volgende stap, een eigen designstudio. Inmiddels wordt hij ook door het merk Fritz Hansen veel gevraagd. De Kaarsenhouder is er in twee varianten, Single #1 en Single #2. Single #1 heeft een diameter van 5 centimeter en is 10.5 centimeter hoog. Single #2 heeft een diameter van 4 centimeter en is 13 centimeter hoog. Op mijn foto’s zie je de messing nummer 2 variant. Ze schelen niet veel in hoogte, het grootste verschil zit hem vooral in de voet van de kandelaar.

Blogpost plaatjes schieten

Ik vind het altijd erg leuk om plaatjes te schieten voor onze blog en natuurlijk Instagram. Vrijdagmiddag had ik de kans en begon lekker te knippen. Binnenkort ook meer over deze geweldige kast. Ik weet nog niet of ik de klok laat staan maar nu Benjamin begint met klokkijken is het toch wel handig.

Fritz Hansen kandelaar

Fritz Hansen kandelaarDoorkijkje vanuit de keuken! Is het geen plaatje de kandelaar? Ik vind het echt een fijn hoekje geworden. Binnenkort dus meer. Wil je een kijkje nemen in onze huizen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Ben jij ook gek op kaarsen?

 

Deze blogpost werd geschreven ism MisterDesign

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *