Slaapkamer make-over: nieuwe kleur op de muur en een Emma matras review

Door dinsdag, februari 20, 2018 5

Als we het doen, doen we het goed. Bij het reviewen van de nieuwe matras hoort ook gewoon een slaapkamer make-over. Dus kreeg de muur een andere kleur en hing ik wat moois aan de muur. Ik schoot de plaatjes op een zonnige vrijdag, heerlijk! Kijk je mee?

Thuisbezorgd

De matras en topper werden in een grote doos thuisbezorgd. Yay. De pakketbezorger is inmiddels mijn beste vriend dus toen hij op bezoek kwam was is meteen heel blij. Ik pakte hem uit en schoot gelijk wat plaatjes. Door de handvatten op de matras kon ik dit mega ding prima verplaatsen.

Emma matras review getest korting emma matras

emma matras getest

Beste matras?

Ik werd toch wel erg nieuwsgierig naar het label ‘beste uit de test’ en ‘beste matras’ volgens de consumentenbond. We deden direct de oude matrassen de deur uit en sliepen dus gelijk op onze nieuwe matras. Emma matras wordt in Duitsland geproduceerd, dus lekker dicht bij huis. Hij rook nog heel nieuw, dus dat is meteen een tip. In de ochtend uitpakken of een dag in een andere kamer laten liggen/luchten zodat het matras de fabriekslucht kwijt kan. Niet heel storend maar wel een klein detail om rekening mee te houden. En je kunt de hoes ook gewoon wassen. Handig!

Ik kan je wel vertellen dat ik echt heerlijk heb geslapen. Niet te zacht en niet te hard. Ik vond het wel een voordeel dat ik nu op 1 matras sliep in plaats van in een kuil. Want na braaf de matrassen regelmatig te hebben gekeerd, was het toch niet heel fijn slapen. En laat die nachtrust nou net zo belangrijk zijn. Door de verschillende lagen is de matras erg comfortabel. Hij is heel ‘bouncy’ maar toch ook heel stevig. Het matras bestaat uit 2 lagen van 4 cm en één laag van 17 cm. Lekker dik dus.

Klinkt mooi op papier, maar soms moet je het gewoon zelf ervaren. Ook cool: als je twijfelt, dan kun je gewoon 100 nachten proefslapen.  Maar ik zag op de website ook al dat het mogelijk is om in de winkel de matrassen te testen. Ik ben ook nieuwsgierig naar komende nachten. Want het matras past zich ook aan je lichaam aan, ik ben benieuwd!

On top!

Ik had het net al kort over het keren van de oude matrassen. De topper hoeven we dus niet te keren. Mág wel hoor. Want dan kun je kiezen of je een harde of zachte ondergrond gaat.

Grijsblauw op de muur

Heerlijk die zonnestralen op de slaapkamer! De achterwand kreeg ook een ander kleurtje. Het werd grijsblauw van Flexa. Flexa blauwgrijs
Emma matras review getest korting emma matras

Emma matras review getest korting emma matras

Emma matras review getest korting emma matras

Emma matras review getest korting emma matrasDe witte sprei is van Ikea en de blauwe deken van Normann Copenhagen. De zwarte lamp van Muuto en in het snoer een flinke knoop want het snoer is echt mega lang!

Emma matras review getest korting emma matrasLiefde voor deze mooie lamp

Emma matras review getest korting emma matras

Emma matras review getest korting emma matrasHet familieportret verhuisde naar boven, getekend door Leonie Verver. Is het geen plaatje?

Conclusie

Al met al mijn conclusie, ik slaap heerlijk op de nieuwe Emma matras! Ik ben niet wakker geworden ’s nachts en slaap als een roosje. De schuimmatras bevalt dus zeer goed! Ik ben blij dat de oude matras weg is, want ik wil niet meer terug! En ik denk er ook over om een kussen aan te schaffen, want die is ook wel aan vervanging toe. Ik ben ook super blij dat de slaapkamer een make-over heeft gekregen. Wat vind jij van het eindresultaat en heb jij ook al een Emma matras?

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat kijkjes bij ons thuis, want daar zijn we gek op.

PS: Op de website van Emma matras staan regelmatig goede kortingscodes!

 

 

Deze blogpost werd geschreven ism Emma matras

 

5
1 Comment
  • Eveline Fleur
    februari 28, 2018

    Wat een mooie kleur op de muur! Ik ben zelf ook nog aan het kijken voor een mooie make-over van onze gang. 🙂

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *