Onze Social Media basistraining is een ‘hands on’ training om je op weg te helpen in het doolhof van social media met de nadruk op Instagram, Facebook en Linkedin. Tijdens deze training laten we jou zien dat social media fun is maar vooral ook noodzakelijk is om iets mee te doen! We vertellen je hoe je zonder mega marketingbudget meer bereik kunt krijgen en uiteindelijk het bereik van je (web)shop/ bedrijf kunt verbeteren!
social media training

Voor wie?

De training is bedoeld voor het MKB en iedereen die aan de slag wil gaan, of al bezig is, met social media. Voorwaarde is dat je betrokken bent, of binnenkort wordt, bij het inzetten van social media binnen je organisatie of project. Basiskennis van social media is geen vereiste.

social media training

Programma vrijdag 26 september

8.30 tot 9.00 uur – ontvangst
9.00 tot 9.15 uur introductie social media
09.15 tot 10.30 uur – Instagram en LinkedIn
10.30 tot 10.45 uur – korte pauze
10.45 tot 11.30 uur – Facebook en Youtube
11.30 tot 12.00 uur – tips, tricks en vragen

Instagram

Instagram is het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. De kracht van Instagram zit ‘m in het visueel maken van jouw bedrijf. Maar is Instagram ook interessant om zakelijk in te zetten? Hoe start je met visuele communicatie? Hoe zet je hashtags(#) in? Wat zijn Instagram Stories? Hoe plaats je een link? Hoe bekijk je statistieken en wat zeggen deze resultaten. Wanneer kun je het beste posten en hoe ga je om met het algoritme. En hoe maak je jouw account tot een succes?

LinkedIn

Ontdek de kracht van LinkedIn. Wellicht hebt je – net zoals 7 miljoen andere business professionals in Nederland – al een LinkedIn profiel maar kom je niet verder dan af en toe connecten met een klant of samenwerkingspartner. Wil je dat collega’s een professioneel profiel hebben op LinkedIn? Of jij als ZZP-er? En wil je weten op welke manier jij of jouw collega’s succes via LinkedIn kunnen behalen en de organisatie kunnen uitdragen? We vertellen je hoe je een goede basis hebt.

Facebook

Heb jij een account op Facebook en wil je leren hoe deze in te zetten om resultaat te behalen? Of wil je starten met een account voor jouw bedrijf en wil je weten hoe je jouw doelgroep het beste bereikt? Met ca 11 miljoen Nederlanders biedt Facebook enorme kansen voor jouw bedrijf.

Youtube

Wil je meer omzet en een groter bereik? Kennis delen met behulp van video’s? Wil je weten hoe je met behulp van YouTube gevonden wordt via zoekmachines? Zet YouTube slim en effectief in want video wordt steeds belangrijker.

Waar en wanneer?

Datum: vrijdag 26 september
Locatie: Ede
Tijdstip: 9.00u-12.00u
Tarief: € 149,- (excl. btw) per persoon

Wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan!

Aanmelden

voornaam

achternaam

e-mailadres

bedrijfsnaam

website

telefoonnummer

Reacties zijn gesloten.