Social media advies en strategie

Social media uitvoeren

Zoveel bedrijven die geen idee wat ze aan moeten met social media. Wij ontwikkelen een strategie op maat en nemen de uitvoering hiervan uit handen. Wij werken volgens een transparant proces en in lijn met de bestaande marketing- strategie en planning. We bouwen structureel aan waardevolle relaties met jouw doelgroep via verschillende social media portals. Wij hebben o.a. samengewerkt met Glerups en Knijter. Op deze manier heb je een social media specialist beschikbaar voor jouw bedrijf zonder deze direct in dienst te hoeven nemen. Neem contact met ons op via info@psblog.nl.

Social media trainingen en workshops

Training Social Media tekst 2018

Daarnaast geven we trainingen en workshops aan webwinkels en MKB. Middels deze trainingen brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, handige apps en geven je tips. Social media ontwikkelen zich razendsnel dus belangrijk voor jou en je organisatie om te weten hoe je met de social media kanalen om moet gaan. De eerstvolgende social media training voor beginners staar nog niet gepland. Je kunt hiervoor wel aanmelden, dan hoor je van ons als er een nieuwe datum is. Let op, we werken in kleine groepen, er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. De training voor gevorderden is in het najaar in Ede. Aanmelden is al mogelijk!

⇒ Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@psblog.nl!

Maak je keuze:
Aanmelding basis training social media (vrijdag 28 september)Aanmelding training social media strategie (vrijdag 12 oktober)Aanmelding workshop gevorderden (datum ntb)Meer informatie over persoonlijk social media strategie en adviesMeer informatie over het uitbesteden van social media

voornaam

achternaam

e-mailadres

bedrijfsnaam

website

telefoonnummer

Reacties zijn gesloten.