Onze Social Media training voor gevorderden is bestemd voor iedereen die de basis van social media onder de knie heeft maar méér wil bereiken. Hoe adverteer je op Facebook en Instagram? En zet jij Whatsapp al zakelijk in? Hoe bereik je de juiste doelgroep?

Voor wie?

Ben jij al even bezig met social media maar wil je er meer uithalen en misschien wel gaan adverteren? Dan is deze training echt wat voor jou. Met nieuwe mogelijkheden op Facebook en Instagram is het een must om bij te blijven en op te vallen tussen je concurrenten. Deze training is een vervolg op de basistraining.

social media training

Programma

Het programma bestaat uit:

  • Trends social media 2018
  • Adverteren
  • Boosten
  • Stories
  • Direct verkopen vanuit Instagram (linktree, feedshop, stories)
  • Whatsapp
  • Vindbaarheid in Google (SEO en linkbuilding)
  • Monitoring
  • Statistieken

Instagram

Instagram is het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. De kracht van Instagram zit ‘m in het visueel maken van jouw bedrijf.

LinkedIn

Ontdek de kracht van LinkedIn. Wil je dat collega’s een professioneel profiel hebben op LinkedIn? En wil je weten op welke manier jij of jouw collega’s succes via LinkedIn kunnen behalen en de organisatie kunnen uitdragen? We vertellen je hoe je een goede basis hebt.

Facebook

Heb jij een account op Facebook en wil je leren hoe deze in te zetten om resultaat te behalen? Wil je weten hoe je jouw doelgroep het beste bereikt? Met ca 11 miljoen Nederlanders biedt Facebook enorme kansen voor jouw bedrijf.

Youtube

Wil je meer omzet en een groter bereik? Kennis delen met behulp van video’s? Wil je weten hoe je met behulp van YouTube gevonden wordt via zoekmachines? Zet YouTube slim en effectief in want video wordt steeds belangrijker.

Waar en wanneer?

Datum: – nog niet gepland- je kunt je wel aanmelden voor de basis training of de training social media strategie
Locatie: Ede
Tijdstip: 9.00u-12.00u
Tarief: € 149,- (excl. btw) per persoon

Wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan!

Aanmelden

Maak je keuze:
Aanmelding workshop gevorderden (datum ntb)Aanmelding basis training social media (vrijdag 28 september)Aanmelding training social media strategie (vrijdag 12 oktober)Meer informatie over persoonlijk social media strategie en adviesMeer informatie over het uitbesteden van social media

voornaam

achternaam

e-mailadres

bedrijfsnaam

website

telefoonnummer

Reacties zijn gesloten.