Alleen voor echte stoere boys!

Door maandag, oktober 12, 2015 3

Webshops puur voor jongens, je ziet ze niet veel. Als moeders van de 2 aller leukste jongens ter wereld zijn wij regelmatig opzoek naar iets nieuws. En het liefst online, want met onze ontzettend leuke maar vooral drukke banen is er niet altijd de tijd meer om de stad in te duiken. Ook niet geheel onbelangrijk, online is het aanbod veeel groter. Alleen shops die alleen op jongens gericht zijn, die zijn zeldzaam.

Blij verrast was ik toen er een hele leuke moeder was, die dacht, daar ga ík wat aan doen. Een webwinkel voor jongens, hele stoere jongens. Fijn voor alle moeders die denken dat het moeilijk is om voor jongens leuke dingen te vinden…

Soft Gallery

Stoere krijgers verkoopt hele leuke merken. Een merk dat je nog niet vaak op onze blog hebt gezien is Soft Gallery. Misschien ken je het al wel? Ik ken het voornamelijk van Instagram, daar breng ik dan ook avonden door, dus nu ken ik het echt wel. Ik heb (helaas) nog niks in de kast hangen van dit mooie merk, maar ik verwacht dat wel een keertje.

Soft Gallery stoere krijgers uitgelicht

Sweat jacket – Shay Jacket AOP Burger + Sweatpants – Niko Pants AOP Burger

Wist je dat: Soft Gallery combineert kunst en kleding in samenwerking met kunstenaars over de hele wereld! Zo is elke collectie weer een nieuwe verrassing.

Mini + Me

News alert! Stoere Krijgers moet je echt in de gaten houden, want de collectie van Noot Amsterdam is binnenkort verkrijgbaar. Stoere Krijgers is de eerste retailer die de ‘sweat art’ gaat verkopen, so stay tuned! En wil je meer weten, lees hier dan nog een keer de blog van Paloma over Noot Amsterdam!

NootjeVergeet niet een kijkje te nemen in deze nieuwe webshop! Ook de merken Yporque, I Dig Denim, Tocoto Vintage en MY little Cozmo zijn hier te shoppen voor jouw handsome! Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne.

PS: Ik was blij verrast toen is deze coole posters  van het merk NYNstyles in de webshop zag!

 

 

 

 

SPON small

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *