Details details details

Door zaterdag, mei 21, 2016 6

Als er iets is wat kenmerkend is aan het merk Elodie Details, zijn het de details. Er is goed nagedacht over de materialen, goed afgewerkt en kwalitatief mooi. De nieuwe collectie Colors of the Wind is nu te koop en ik laat je even de nieuwe speelkleden zien.

Speelkleed elodie details (6)Van monochrome van het vorige seizoen naar nieuwe zachte kleuren.

1 kleed – 2 kanten

Het Elodie Details speelkleed Graphic Devotion heeft 2 kanten, je koopt eigenlijk 2 kleden. Kan je nog een keer wisselen van stijl. En als ie vies is, draai je het kleed gewoon om. Het speelkleed is door de schuimvulling heerlijk zacht en voorkomt dus ook dat je kleintje hard neer komt. Het kleed is erg handig als speelkleed maar natuurlijk ook leuk als decoratie in de kinderkamer. Of bijvoorbeeld onder de tipi, of in een speelhuisje.

elodie-details-speelkleed-graphic-devotion-120cm elodie-details-speelkleed-graphic-devotion-120cm back elodie-details-speelkleed-graphic-devotion-120cm tipi

Prachtige speelkleden!

En wat dacht je van deze print? Elodie Details speelkleed Bedouine Stories (nu in de sale) is ook erg gaaf!

elodie-details-speelkleed-bedouine-stories-120cm elodie-details-speelkleed-bedouine-stories-120cm backNooit genoeg speelkleden

Speelkleden kan je niet genoeg hebben, want ook al is Benjamin groot, in de winter is het ook wel lekker om op een zacht kleed te zitten en op de slaapkamer, bij het bed, heerlijk voor de voetjes.

Speelkleed elodie details (1)Dit speelkleed is onwijs zacht en voorzien van een mega hippe print. De diameter is 120 cm, lekker groot dus.

Speelkleed elodie details (5)

 

Speelkleed elodie details (3)

Elodie details speelkleedWe leggen het kleed ’s avonds vaak weg. Fijn opgeborgen in het houten speelhuisje van Benjamin. Staat ook goed, kleuren matchen goed met elkaar.

Ook leuk

Zijn deze items:

elodie-details-muziekmobiel-feather-love-small-28c elodie-details-ledikant-dekbedovertrek-dream-catchKlik hier voor alles van het merk Elodie details.

PS: De speelkleden kunnen ook in de wasmachine. Wel zo handig!

6
2 Comments
  • Jenny
    mei 23, 2016

    Ja heel gaaf! Mijn dochter heeft een nieuwe kinderkamer helemaal op Frozen geinspireerd dus er moest ook een Frozen speelkleed komen uiteraard. Maar deze zijn wel hel hip zeg!

  • Ineke
    mei 27, 2016

    Ik ben helemaal fan van Elodie Details!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *