Stoere meiden dragen een jurk!

Door vrijdag, februari 13, 2015 9

Wetenschappelijk nieuws dat voor meisjesouders een troost kan zijn: die roze fase is echt maar een fase! Jonge meisjes hebben vaak een periode dat ze zich extreem meisjesachtig willen kleden. Het is een vorm van zelf-socialisatie, waarbij kinderen zichzelf helder in een bepaalde categorie willen indelen. Ze willen laten zien wie en wat ze zijn.

Stoere broeken

Een aantal jaren later ontdekken ze vanzelf dat daar best enige flexibiliteit in zit en niet alles meer roze hoeft te zijn, om te laten zien dat ze een meisje zijn. Sterker nog na hun extreme roze prinsessenjaren willen meiden vaak juist helemaal geen meisjesachtige spullen meer. Ze vinden roze stom, voetbal is hot en ze willen zeker geen jurken meer aan!

Stoere jurken

Maar hoe super stoer (oke én schattig) zijn deze jurken! Niks girly, kleine roze meisjesjurken maar stoere jurken voor meiden die zichzelf durven te zijn en weten hoe ze een jurk kunnen laten rocken! Stijl ze af met stoere grove sokken, leuk bomber jasje en hoge All Stars of een paar leuke Dr martens!

Please girls deze zijn te leuk om te laten hangen:

Template - omlijning dresses

 

1. Jurk Mango €24,99 2. Jurk Mini Rodini crocodile €52,- 3. Jurk Mini Rodini Wing Tee €55,- 4. Jurk Emile et Ida €45,- 5. Jurk V&D Frendz  €17,99 6. Jurk Ruby Tuesday €55,- 7. Jurk Mango met tulle rok  €24,99.

PS: ik zeg go girls!

9

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge