Mooie sieraden enzo…

Door zondag, oktober 15, 2017 6

Vind jij het ook altijd zo dapper en inspirerend wanneer iemand én creatief én gestructureerd is én daarmee van een hobby een serieus bedrijfje weet te maken? Susan is zo iemand. Ze maakt al een hele tijd de meest gave sieraden op aanvraag maar sinds een paar maanden heeft ze ook haar eigen webshop. Niet alleen meer met haar eigen sieraden maar met ook te gekke merken als Labelsz, By Loffs, Biba. Allemaal beetje Ibiza stijl  sieraden dus ik vind ze te gek!

Mooie sieraden enzo

Mijn favoriet

Ikzelf ben helemaal blij met mijn stoere Boho Black Silver Oval. Houd persoonlijk van grote en grove sieraden zoals grote ringen, dikke armbanden, zware kettingen en altijd zilver, nooit goud! dus deze leren armband past helemaal in mijn assortiment. Wat is meer jouw stijl? Grof of juist heel fijn? Zilver of goud?

Mooie sieraden en accessoires

Naamarmbandjes

Dit soort armbandjes heb je vast al vaker voorbij zien komen maar ze blijven zó leuk dat ik toch ook nog maar een leuk nieuw zwart naamarmband (had ik nog niet) besteld met Noah erop. Kun je nooit genoeg bij je dragen toch?

mooie soeraden en accessoires

Mooie sieraden enzo

De mannen!

Als je toch lekker aan het snuffelen/shoppen bent, kijk dan ook even bij haar mannen sieraden. Eindelijk een leuk cadeautje voor hem!

Mooie sieraden en accessoires

Mooie sieraden enzo

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

Enzo

Zoals de naam al doet vermoeden heeft ze niet alleen sieraden maar ook de prachtige tassen van Labelsz in het assortiment. Op mijn verlanglijstje staat de Labelsz Clever phone bag, alles in een je pasjes, je telefoon en zelfs ruimte voor wat kleingeld (kan ik eindelijk weer wat doneren ;-0)

Mooie sieraden enzo

Maar ook voor een heerlijke mega grote shawl kunnen je even gaan kijken.. wat vind je van deze prachtige jacquard shawl?

Mooie sieraden enzo

PS: veel moois enzo he…

6

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *