In love with TOON

Door maandag, mei 23, 2016 5

Ik vind het heerlijk wanneer we een feestje geven om alles uit de kast te trekken. De tafel mooi gedekt, verse bloemetjes en al het heerlijks presenteren op tafel. Nou laat ik het bereiden van het heerlijks graag aan de experts over maar de rest is helemaal mijn ding. De eettafel prachtig decoreren met servies, bestek, servetten en andere accessoires. Niet voor iedereen vanzelfsprekend misschien maar met deze tafelklem is het echt een koud kunstje.

tafelklem

De TOON tafelklem voor een vrolijk feestje!

Op slag verliefd

Toen ik TOON van Deens.nl voor het eerst zag, was ik op slag verliefd! Zijn vorm, zijn kleur en zijn eenvoud. Met de TOON tafelklem kun je echt zoveel leuks doen. Elke gelegenheid kun je met deze tafelklem in je huis nog leuker maken. Je hebt maar een paar leuke hangers, bloemen of een slinger nodig en je tafel is al helemaal leuk.

Wat een feest!

Ik heb de TOON tafelklem gebruikt om onze tuintafel op te leuken voor een klein feestje. Zoals je ziet heb je echt maar weinig nodig en is het effect super! Door de tafelklem te gebruiken tover je je tafel in een handomdraai om in elk willekeurig thema. Je kunt er bijvoorbeeld lampjes of lampionnetjes in hangen met gebruik van de handige S-haken.

Tafelklem 3499

Met de handige S-haken hang je eenvoudig spulletjes op.

Maar ook bijvoorbeeld het favoriete speelgoed van je kind dus kleine poppetjes, Playmobil of zoals hieronder de favo kettingzaag van Noah ;-). Of ook een leuk idee (bedenk ik me ter plekke) de snoepzakjes voor de kids!

tafelklem poma

Heerlijk feestmaal met grappige kids details

Altijd leuk

Geen feestje? Dan nog is de tafelklem het ideale nieuwe pronkstuk voor binnen én buiten. De tafelklem is óók een geweldige oplossing als verlichting boven je (tuin)tafel zonder dat je in je plafond hoeft te gaan boren! Met een leuke lampjesslinger maak je een sfeervol geheel of zoals ik met leuke theelichtjes.

tafelklem

Ook zonder feest is de tafelklem leuk om mee te decoreren.

Makkie

Wat ook niet onbelangrijk is misschien om te weten, is dat het installeren van de tafelklem echt super makkelijk is. Door het klemsysteem bevestig je hem namelijk eenvoudig en zonder gedoe!

tafelklem

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin!

PS: ook al verliefd?

5
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *