Omdat we nog even moeten wachten met de kerstboom…

Door zondag, november 25, 2018 2

Omdat de kerstboom pas na  december binnen mag (says who?) kunnen we wel alvast beginnen met de aankleding en tafelstyling. Kaarsjes aan, extra lampjes ophangen, we maken het gewoon heel gezellig binnen. De eerste kerstdiners zijn wel al geprikt en met de rijke collectie van Ferm Living kun je los met de tafelstyling. Ik heb wat fijne items voor je op een rijtje gezet! Om het op een simpele manier toch af te stylen.

De basis

Een mooie tafel of een tafelkleed. De basis moet goed zijn! Gebruik een fijn kleed in een warme kleur om te beginnen. Dan kun je gaan ‘bouwen’.

tafelstyling ferm living kerst Dit prachtige kleed bestaat uit linnen en katoen. Het geeft een luxe uitstraling.

Light my fire

Ik ken wat mensen (ik noem geen namen) die nooit kaarsen branden omdat de muren dan verkleuren en dat ze liever nepkaarsjes branden. Daar ben ik zelf dus helemaal niet van. Iedere dag branden wij wel wat kaarsjes. En met deze donkere dagen zeker. En die muren schilderen we over een paar jaar wel weer ;-). Pracht zijn ze, deze marmeren kaarsen. de DUO kaars is er in 3 kleuren. Zelf vind ik de grijze kleur het mooist. Net wat anders dan een standaard kaars.

Ze staan ook prachtig in de Arch kandelaar. Deze kandelaar is net een tikkeltje anders. Hij zorgt voor een luxe uitstraling op tafel. De vorm wordt benadrukt door de gegroefde lijnen in massief messing die de kandelaar meer diepte en karakter geven. Het messing heeft bovendien een matte afwerking.

tafelstyling ferm living kerst (4)

ferm living

tafelstyling ferm living kerst

Cheers!

Naast mooie wijnglazen wil je natuurlijk ook fijne waterglazen op tafel. En niet te vergeten champagne glazen. Zeker rondom de feestdagen is het fijn om te beginnen met een toast! Sowieso als je een dinnerparty organiseert wil je even proosten. Deze Ripple champagneglazen zijn ontworpen door Trine Andersen. Who else ;-). Bekijk ook even al het andere design glazen uit deze lijn. Zo mooi!

tafelstyling ferm living kerst

tafelstyling ferm living kerst

ferm living tafelstylingIk kan echt genieten van deze fijne beelden. Heb jij dat ook? Wordt jij ook blij van een prachtig gedekte tafel?

PS: Zet ook eens wat vaker een bloemetje op tafel. Succes gegarandeerd!

Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

 

Deze blogpost werd geschreven ism MisterDesign

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *