Voor theeleuten..

Door donderdag, december 4, 2014 8

Brrrrrrrrrrrr.. het zijn grijze koude decemberdagen. De tijd van schrale huid, witte vingers en statische haren is gekomen. Maar deze dagen hebben ook zeker zo hun charme! Gordijnen dicht, kaarsjes aan en lekker op de bank kruipen in je onesie met fluffy sloffen aan en onder een dikke wollige plaid wegzakken voor de buis met je favoriete Friends-afleveringen (die ik allemaal minstens 10x hebt gezien, de aflevering met Ross in een spraytancabine blijft écht onbetaalbaar).

Lekker huiselijk

Hoe fijn is het om weer al je aandacht te richten op het decoreren van je huisje, het gezellig te maken met nieuwe leuke accessoires.  Even weer een nieuw kleurtje  kussen en paar mooie vaasjes doen al wonderen. Ik ben zoals zo velen op dit moment helemaal weg van de kleur mintgroen   in combinatie met de mooie kopertinten die je nu veel ziet. Krijg spontaan zin om in mijn huis helemaal opnieuw te decoreren. Maar daarover een andere keer weer meer..

Theeleuten

Enige wat nog mist is een lekker bakkie thee met uiteraard een schaaltje ‘gezelligheid’ (zoals Noah dat noemt) erbij! Momenteel heb je zoveel verschillende hippe thermoskannen, daarmee vrolijk je de boel meteen helemaal op en kun je eindeloos door leuten!

Waar vind je ze?

Hier een selectie gezellige thermoskannen:

Allemaal thermoskannenThermoskan roze € 26.95 pt Thermoskan Fatima zilver €39,95 pt Thermoskan koper € 39,95 Thermoskan mint/groen €20  Puck house thermoskan bloem €15,99.

 

PS: ook geschikt voor koffieleuten natuurlijk!

8

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *