When I scream…

Door dinsdag, juni 2, 2015 6

Dat is waar ik gelijk aan moest bij denken bij dit toffe shirt van Whistle and Flute! I scream, you scream, we all scream for ice cream.. ja en met die mooie temperaturen op komst denk ik dat we lekker gaan genieten van ijsjes. En… eindelijk die korte broekjes, rokjes, jurkjes, petjes en t-shirts uit de kast halen. Ik heb een nieuw setje voor Benjamin geshopt bij Toddlers and Tees. Daar kan hij komende dagen lekker in gaan spelen. Een vrolijk en toch ook stoer shirt van Whistle and Flute en een broekje van Mingo.! Een toffe combinatie vind ik.

Popupshop, I dig denim, Nununu en meer: Sale sale sale

Danielle runt Toddlers and Tees en is zelf ook moeder, van Mees. En ik denk dat Mees geluk heeft met een moeder die een fantastische webshop runt. Ik zie Mees af en toe in hele leuke setjes rondlopen, altijd leuk om het bij de kindjes aan te zien! Danielle let bij het inkopen op de items die ze zelf leuk vindt, voor haar zoontje leuk zijn én het moet passen binnen de webshop. Dat we fan zijn van Toddlers and Tees is denk ik wel duidelijk, gezien onze eerder blogs, nu dus extra leuk om weer een nieuw merk te showen!

popupshop-popupshop-swimsuit-panda popupshop-popupshop-swimsuit-parrot

Ook fijn om te delen met jullie is dat de sale begonnen is. Ik heb al hele mooie items gezien, dus wees er snel bij, want er is heel veel moois. Prachtige merken zoals Popupshop, I dig denim, Nununu, Bang Bang Copenhagen en Munster kids zijn nu met 30% korting verkrijgbaar. Zo ook hele mooie badpakken van Popupshop! Dus haast je naar de shop. Ik vind het toch elk jaar weer leuk om te zien dat ik bij de lancering van het nieuwe seizoen lekker rondshop, maar vervolgens pas tijdens de sale de dingen echt uit de kast haal, want de temperaturen lopen nu pas echt op.

Mingo. en Whistle and Flute!

Het shortje is uit de nieuwe collectie van Mingo.! Wat een heerlijk merk is dat. We schreven er al eerder over en nu is er dus een Mingo. collectie die zomerproof is. Met hele mooie items, die je lekker online kunt shoppen.

whistle-and-flute-whistle-flute-kawaii-ice-pop-tsh

mingo-mingo-Mingo mingo-mingo-shorts-denim Mingo2 mingo-mingo-shorts-denim Mingo

whistle and flute tank mingo

Bestel hier het shirt Whistle & Flute Kawaii Ice Pop TShirt en bestel hier het broekje Mingo.

Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Voor een dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van interior, fashion & kids! Dus ook hele leuke lookjes met de items die we online shoppen.

whistle and flute tank mingo

Het broekje van Mingo is ook goed te combineren met zwart, zoals hier met het shirt van Blonde Zusjes.

Beau LOves

Beau LOvesPaloma schreef onlangs ook al over haar aankoop bij Toddlers and Tees, een hele mooie trui van Beau LOves. Die is nu ook in de sale! Oh yeah, I love it too!

PS: Welke pareltjes pluk jij uit de Toddlers and Tees sale?

6
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *