Webshop van de week: Toddlers and Tees

Door maandag, oktober 27, 2014 10

Eindelijk past baby Benjamin het groene vestje van Beau Hudson. Wat een lekker stofje zeg. Gekocht bij Toddlers and Tees. Tijd om deze webshop uit te lichten, want ze hebben veel moois. Goede basics, daar hou ik van! Ik schreef al eerder dat groen goed staat bij mijn kleine, dus nu kunnen we eindeloos combineren.

Beau Hudson voor kleine bandieten

Wat een fijn merk is Beau Hudson toch. De stof is kwalitatief erg goed en de kleuren zijn ook mooi. Ik werd gelijk al verliefd op de kindjes die vol trots de kleding en beanies showen. Wat zijn de bandieten cute. De beanies zijn ook super stoer. Ook voor de dames!

Beau Hudson vest vestjes Sanne Beau Hudson

Miniwalla, Earth Mama Angel Baby en Hello Apparel

Neem vooral een kijkje in deze webshop. Je vindt er weer nieuwe merken, voor verschillende leeftijden. Niet alleen kleding. Zo is er een groot assortiment aan Miniwilla. Oh oh wat is dat toch geinig. Ik schreef hier vorige week ook al over, toen ik mijn top 5 samenstelde bij webshop Coos-je.

Ook verschillende producten van Earth Mama Angel Baby zijn hier verkrijgbaar. Binnenkort meer over dit biologische merk met prachtige verzorgingsproducten voor het hele gezin. Momenteel probeer ik de verschillende producten uit. Op mijn verlanglijstje staat Hello Apparel. Een grappig merk met kleding en accessoires met de tekst Hello. Simpel maar vrolijk. Mooie merken dus bij Toddlers and Tees.
PS: Genoeg redenen om een keer een kijkje te nemen in de shop?

10
2 Comments
 • PSnim
  oktober 29, 2014

  Leuke blog, jullie hebben bijna exact hetzelfde idee gehad voor de blognaam als mij ;).
  Ik heb toevallig laatst bij de webshop toddlersandtees wat besteld van hello apparel voor mezelf en een sjaal van beau hudson voor mijn zoontje, wat hebben ze een hoop leuks he?! Dat groene vestje is erg schattig.

  • Sanne
   oktober 29, 2014

   Wat leuk een leuke blog heb je, en toevallig van de naam :-). Leuke shop ja Toddlers & Tees. Hopelijk kunnen wij jou blijven inspireren!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *