Tof houten speelgoed

Door woensdag, februari 24, 2016 4

Volgens mij koop ik alles online. Gewoon heel erg handig als je werkt. En als je zoals ik in de online webwinkel wereld werk, is het natuurlijk geen probleem om op je werk pakketjes te laten bezorgen. Dat doe ik dan ook graag. En houten speelgoed is favoriet.

Deze Kerstvakantie ontdekte ik een nieuwe online speelgoedwinkel: Lobbes. Ik zocht op het laatste moment een kerstcadeautje. Ik kende de shop eerst niet, maar mijn beste vriend Google verwees mij naar Lobbes.

Houten speelgoed

Ik dacht, tijd voor een lijstje met tof speelgoed. En natuurlijk van hout, dat is toch het aller mooiste! Tijdens mijn zoektocht kwam ik een heleboel houten leukerds tegen.Houten speelgoedBekijk hier al het houten speelgoed! Wil je nog meer van onze favorieten zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin

PS: Jammer genoeg duurt Sinterklaas nog even

 

4
1 Comment
  • Bruistablet
    januari 5, 2017

    Hout speelgoed vind ik er altijd heel mooi uit zien. Ben alleen bang dat als ik het online koop dat het hout niet glad genoeg is ed. waardoor er splinters uit kunnen komen..

    Groet, Marnix

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *