Toys for boys

Door vrijdag, februari 13, 2015 4

Online is er zo ontzettend veel leuks te shoppen. Dat is een van de redenen waarom Paloma en ik PS:blog begonnen. Onze online gevonden schatten delen. In de wondere wereld van het online winkelen, zocht ik naar leuke nieuwe dingen voor Benjamin, toys for boys. Ik zocht online naar speelgoed voor jongens, maar wat zeker ook voor meiden leuk is.

Benjamin is na een aantal weken weer uitgekeken op zijn speelgoed. Dat herken je waarschijnlijk wel. Toch wil je soms wat nieuws en niet altijd mega veel geld uitgeven. Soms mag een uitspatting wel, en wil je iets groots maar het moet wel leuk blijven. Oja, en het mag ook leuk staan in je huis, klein detail.

Speelgoed voor jongens

Ik heb toys for boys uitgezocht, maar die kunnen natuurlijk ook prima voor de ladies. Een loopauto hebben we al, super stoer natuurlijk, dus deze moest ook op mijn lijstje komen te staan. En als Benjamin groter is wil ik graag een mega kleurplaat aan de muur, hoe leuk is dat! Een selectie met wat leuk speelgoed, maar vergeet vooral niet een kijkje te nemen in de webshops, je komt waarschijnlijk genoeg moois tegen!

speelgoed voor jongens Insta

Retro Roller loopauto racer – Wehkamp
Tuimelaar popje – hippe kidskamer
Geluidenboekje natuur – psikhouvanjou
XL Poster Parijs – Orange Mayonnaise
Blokpuzzel – Wehkamp

PS: Als je nog tips heb voor een kleintje van 14 maanden, deel ze alsjeblieft!

4
1 Comment
  • Lieke
    februari 15, 2015

    Super leuke dingen, ik ben zelf in verwachting van een jongetje en nu al heeft hij veel speelgoed en weet ik gewoon niet meer wat ik moet vragen aan mensen die vragen wat ze kunnen kopen voor onze kleine, hier kan ik weer inspiratie uithalen! Thanx!

    Liefs Lieke
    http://robust-posch.blogspot.com

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge