Pack your bags! De leukste schooltassen

Door woensdag, augustus 30, 2017 3

Ik denk dat we allemaal een haat/liefde verhouding hebben met het nieuwe schooljaar. Natuurlijk zijn de vakanties zijn, het uitslapen en genieten van de kleine momenten, maar een nieuw schooljaar betekent ook weer ritme, regelmaat, uitkijken naar het weekend en nieuwe belevenissen. Benjamin gaat in december naar school. Ook ik moet er dus aan geloven. Noah zit inmiddels in groep 3 en is echt een grote jongen geworden. Hij gaat lekker mee in de flow.

Schooltassen van Trixie

Het prachtige Belgische merk Trixie vroeg mij of ik een leuk tasje voor Benjamin wilde uitzoeken. Natuurlijk! Kunnen we alvast oefenen en hij is ook heel handig voor zijn verzamelingen. We zitten momenteel in de Robocar Poli fase. Hoe leuk is dat! En zijn nieuwe vrienden gaan overal mee naar toe. Dus hoe fijn is het dan om een rugzakje te hebben. Dan mag hij ze zelf meenemen.

Trixie ken je denk ik wel van de meest uiteenlopende en prachtige printjes. Ze hebben nu ook ontzettend veel verschillende rugzakjes voor kinderen. Er zijn 3 modellen.

De rugzak

Altijd handig. Zeker deze tasjes, want ze zijn niet super groot. Dat betekent dus dat de kids ze zelf goed kunnen dragen. Ze zijn niet snel te zwaar, voorzien van een ritsje en ook de naam kan binnenin geschreven worden. Ook zit er een extra clipje tussen de hengsels, zodat ze goed blijven zitten. Zeker voor de kleurtjes fijn.

Schooltassen Trixie baby jongen meisjes (1)

Schooltassen Trixie baby jongen meisjes (1)Deze kleine versie vind ik persoonlijk erg handig. Voor kleine spullen, je grijpt hem zo mee!

schooltassen hedgehodge schooltassen hedgehodge

De boekentas

Een stevige tas! Erg handig. Naast de verschillende toffe printjes van Trixie die we gewend zijn, zijn er nu ook verschillende boekentassen, hoe leuk is dat!

Schooltassen Trixie baby jongen meisjes (3)Benjamin werd heel blij van dit gezellige tasje! Shop de look!

  • Laarsjes Bergstein
  • Lichtblauwe regenjas Go Soaky via Toddlers and Tees en de sjaal van Mingo
  • Groene bomberjasje is van H&M en de sjaal van Phil and Phae (lees hier de blog over dit NL merk)

schooltassen hedgehodgeZijn ze niet leuk! Ik vind de katjesprint ook zo leuk!

https://www.trixie-baby.com/nl/producten/rugzakjes.html

En niet de gymtasjes vergeten. Check hier alle Trixie schooltassen.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: Wat voor een soort tas neemt jouw kindje mee naar school?

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *