Ultiem zwangerschapscadeau

Door zondag, september 7, 2014 6

Je kent het wel, een van je vriendinnen is zwanger en je wilt met een klein cadeau voor de dag komen dat origineel is. Tadaaa, zie hier de Milestone Babycards! Zelf kreeg ik ze cadeau van mijn kleine zusje. Weliswaar enkele uren na de bevalling, maar ik kon ze gelijk gebruiken. En nog steeds heb ik er veel plezier van. Met elke mijlpaal een klein feestje en dus een fotomoment.

30 Mijlpalen

Dit ultieme cadeau bestaat uit 30 prachtige kaarten met Nederlandse teksten. Met deze mooie kaarten markeer je foto’s van het omrollen, het eerste lachje, eerste stapje, eerste woordje en 25 andere mijlpalen. Maar ook de mijlpalen 1 dag oud, 1 week oud en ga zo door tot 1 jaar oud worden zo vastgelegd. Scheelt achteraf weer tijd, want voor je het weet heb je zo een fotoboek klaar met alle prachtige momenten in een selectie.

Onze spruit is ook weer vastgelegd, de mijlpaal ‘zelf gaan zitten’ is een feit!

Milestone9mnd

Outfit Benjamin: pakje Bobo Choses – schoenen Allstar

Dus wil jij dit doosje met pijlpalen cadeau geven? Neem dan een kijkje in deze leuke webshop: psikhouvanjou! Natuurlijk kan je er ook shoppen voor een klein (kraam)cadeau, iets leuks voor je eigen kids of …

 

PS: De Milestonebabycards zijn ook verkrijgbaar voor zwangere vrouwen – maar dan moet je er wel snel bij zijn

 

6
1 Comment
  • Anne
    april 20, 2017

    Oh zo leuk! Zodra ik van mijn bestie hoor dat ze zwanger is dan geef ik haar deze leuke kaarten. Maar dan wel verpakt in een leuke zwangerschap cadeaupakket (tipje!)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *