Vader zijn dag

Door zondag, juni 14, 2015 7

Nog nagenietend van die heerlijke dag waarop je helemaal niets hoefde te doen, je op je wenken bediend werd en overladen met lieve kleine cadeautjes? Snap out of it want it’s payback time!

In het zonnetje

Nu is paps aan de beurt om in het zonnetje te worden gezet. Uiteraard zijn we hier allemaal al weken mee bezig en liggen de meest geweldige knutselwerkjes allang klaar. Maar voor diegene die iets minder georganiseerd (lees: ikke) te werk gaan, alles op het laatste moment aan laten komen én nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor Vaderdag, heb ik wat leuke spulletjes gevonden en een (paar) leuke DIY ideetjes.

Vaderdag

Moeilijke mannen

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om iets te bedenken voor je vriend/man? Ik kan nauwelijks geloven als hij zegt, dat hij echt niet wist wat hij voor me moest kopen. Dat terwijl ik echt onverzadigbaar hebberig ben en wel 100.000 cadeautjes voor mezelf kan bedenken! Maar andersom werkt het vrees ik net zo want mijn ideeënbus is altijd compleet leeg als ik aan de beurt ben om eens iets leuks voor mijn vriend te doen.

Luie stoel

Dussss ben ik het internet maar weer af gaan speuren (daar ben ik immers wel een kei in;-)) om ideeën op te doen en daar kwam ik weer van allerlei leuks tegen, gelukkig! Omdat we allemaal al druk genoeg zijn en de dagen veels te kort heb ik wat pareltjes gevonden waar je zeker mee scoort thuis en dat gewoon vanuit je luie stoel ;-))

De cadeautjes:

 

VaderdagBeeld: Misschien moet je deze maar heel snel bestellen zodat je deze Broste Egg Chair (€269) eerst nog even kunt testen.

Vaderdag bloempje

Beeld: het gaat om een lief gebaar uit het hart en hoe laat je dat beter spreken dan met de Hikje wenskaart voor Papa €4,25!
Vaderdag
Beeld: Deze is echt te gek, een heerlijk ijskoffie van Le Froid Martine op een heerlijke warme dag!Vaderdag boompje
Beeld: Zoek je iets wat een lange houdbaarheidsdatum Geefeenboompje (€29,90).Vaderdag horloge
Beeld: Zorg dat hij helemaal bij de tijd is met het Wewood horloge €99,95 Vaderdag ideeenboek
Beeld: Voor de bruisende vaders vol ideeen, het Editions PiqPoq ideeboek €19,95
Vaderdag
Beeld: Met dit BB Chum overhemd (€84,95) is papa helemaal het mannetje!Vaderdag reisset
Beeld: Lekker fris met deze prachtige set van de Scottish Fine Soap Company €29,95Vaderdag short
Beeld: Of je kunt geheel, onbaatzuchtig uiteraard, gaan voor dit prachtige short van Burra Burra leren short (€199).

Geknutseld

Maar geen Vaderdag compleet natuurlijk zonder een zelfgemaakt cadeautje van de kids dus er moet ook nog even geknutseld worden. Lang leve pinterest Vaderdag DIY want daar kom je echt de leukste inspiratie tegen en maken ook de minst artistieke onder ons in een handomdraai een creatief meesterwerk.

Vaderdag Vaderdag

Met bijvoorbeeld stoepkrijt kun je heel eenvoudig super leuke plaatjes maken. Meer stoepkrijtinspiratie vind je hier.

Vaderdag

Ik maakte samen met Noah de stoeptekening bovenin..

Vaderdag

En heb ‘m vervolgens voor papa uitvergroot en in een mooi lijstje gedaan. Super simpel en leuk toch! Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Voor een dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van interior, fashion & kids!

PS: tis pas volgende week dus je hebt echt nog alle tijd om de ideeën op je te laten inwerken en een geschikt cadeautje voor Vaderdag uit te zoeken..

7
2 Comments
  • Sylvie
    juni 14, 2015

    Wat een leuke ideeën! Heel gaaf ook die stoeptekening! Ivar is daar nog wat klein voor, ik onthou ‘m voor volgend jaar!

  • Lieke
    juni 14, 2015

    Leuke ideeën, ik heb vrijdag het kado besteld en ga van de week nog maar wat knutselen. Mason kan het natuurlijk nog niet, dus mama gaat aan de slag! 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *