Verrassend leuk, de nieuwe Imps and Elfs collectie

Door woensdag, augustus 31, 2016 4

Fijne kleurtjes vind je dit jaar in de collectie van Imps and Elfs. Het Nederlandse Imps and Elfs is nu ook verkrijgbaar bij onze favo webshop Toddlers and Tees en bestaat uit 2 collecties voor babies en kids.  De Sleep collectie is geschikt voor babies van maat 50 t/m 80. De WALK collectie is verkrijgbaar van maat 62 t/m 104. Hoe leuk, dus ook voor ‘grote’ boys and girls.

Kleur bekennen

Ondanks het warme weer stromen de nieuwe collecties binnen. Zag je vorig jaar veel zwart, komen er dit jaar veel warme kleuren in beeld. De nieuwe Imps and Elfs collectie zit vol warme en winterse kleuren. Ik ben er gek op. Tegenwoordig dus ook voor de iets grotere kindjes. En als je er 2 hebt, kun je ook weer voor de Twinning Look gaan.

nieuwe imps-and-elfs-imps collectie 2016 imps-and-elfs-imps-elfs-pullover-forest-beryl

Deze kleur vind ik zoooo mooi!imps-and-elfs-imps-elfs-pullover-forest-poppy-red imps-and-elfs-imps-elfs-sweat-pants-forest-amber

Geel is een van dé kleuren die je dit seizoen tegenkomt. imps-and-elfs-imps-elfs-t-shirt-dear-deer-lava

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat lookjes, want daar zijn we gek op. Met vele leuke shops en merken. Heb je mijn nieuwe blauwe Mini Rodini tas al gezien? Hij is babyblauw en er staat een panda op!

PS: Mijn favoriet is die groene trui! Heb jij een favoriet? Ik ben benieuwd!

 

 

 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *