Screw it: de verstelbare krukken van By-Boo

Door dinsdag, juli 18, 2017 4

Ja je hoort het goed… ik zeg SCREW IT! Oftewel draaien maar met de in hoogte verstelbare krukken van By-Boo. Wat dacht jij dan? In mijn zoektocht naar leuke nieuwe nachtkastjes/tafeltjes liep ik tegen deze in hoogte verstelbare krukken van By-Boo aan. Ze geven vooral een stoer tintje aan je interieur denk ik.

Krukje erbij

Mijn oog viel als eerste op deze variant omdat ik de kruk als nachttafeltje wil gebruiken dus moet in ieder geval een platte bovenkant hebben. Je kunt kiezen voor basic wit of vind je juist de natuurtrend leuk en ga je voor groen?verstelbare krukken By Boo

Klassieker

Je kunt ook voor een iets klassiekere stijl gaan zoals deze industriële stijl krukken met lederen zitting en ijzeren onderstel. Leuk voor aan de eettafel als je een keer extra plekje nodig hebt.

Meer body

Kan jouw interieur wel een zwaargewicht hebben dan is dit model met houten onderstel wellicht een optie voor je. Vind beiden combi’s wel wat hebben.

Net even anders

Voor degene die van echt bijzondere  en opvallende meubels houden, is dit wel een gaaf exemplaar vind ik. Zo zie je maar dat zelfs een krukje een eye catcher in huis kan zijn!

verstelbare krukken by-boo

Dagelijkse inspiratie

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: ik geef er wel een draai aan, jij? 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *