Video van Sint

Door zondag, november 16, 2014 10

Eindelijk vandaag is de goed heilig man ook bij ons aangekomen. Eindelijk mogen we helemaal los. Het huis is omgetoverd tot heus Pietenhuis en met vlag en wimpels versierd. De sinterklaasliedjes galmen door huis, hét heerlijk avondje komt eraan!

Persoonlijk berichtje van de Sint

De verlanglijstjes zijn gemaakt en de schoen mag worden gezet maar als kind wil je toch niets liever dan ook een persoonlijk berichtje van de Sint. Een geweldige uitvinding waarbij ieder kindje nu de persoonlijke aandacht krijgt van Sinterklaas is de Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of digitaal. Sinterklaas spreekt kinderen en volwassenen toe bij naam en weet van alles te vertellen over persoonlijke feitjes, zoals leeftijd, het lievelingseten, hobby’s en speciale gebeurtenissen. Naast het persoonlijke bericht speelt zich ondertussen ook een gloednieuw avontuur af met Sinterklaas en zijn pieten.

Hoe werkt het?

Op de site Video van Sint kun je aan de slag. Heel simpel, foto’s uploaden van alle kindjes, dan staan ze straks mooi afgebeeld in het Grote Boek van Sinterklaas. Even selecteren waar de kleintjes dol op zijn, hier heb je ontzettend veel keus in. Noah kan bijvoorbeeld al op de grote wc en doet het super op school. Heb je dit allemaal ingevuld dan gaan de pieten het videobericht opnemen, monteren en verwerken tot een mooi verpakte dvd. En voor je het weet ligt dit onvergetelijke cadeautje op de deurmat te wachten.

Winactie

En weet je wat zo leuk is? We mogen iemand van jullie blij maken met zo’n videoboodschap van de Sint. Hoe leuk is dat!

Wat moet je doen?

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n persoonlijk bericht van de Sint:
– Like onze Facebookpagina of volg ons via instagram.
– Laat hieronder of op onze Facebookpagina achter wie je graag zou willen verrassen met deze persoonlijke video.
PS: de winnaar wordt zondag 23 november op onze facebookpagina bekend gemaakt!

10

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge