Vintagelab15 give away

Door dinsdag, mei 19, 2015 9

Oh deze vinden jullie leuk!! Echt geloof me, hier word je blij van want we mogen zomaar deze te gekke RAR Style Vintagelab15 schommelstoel weggeven. Dat is super cool toch?

Vintagelab15 maakt design betaalbaar

De vernieuwde website van Vintagelab15 staat vol met wereldberoemde look-a-like design meubels en maken hiermee trendy stoelen, tafels en lampen voor iedereen toegankelijk.

Voor kleine mensen

We zijn dol op deze RAR style schommelstoel. Je zag ‘m al in de mini uitvoering op het kamertje van Benjamin. Maar gelukkig is er ook een grote mensen variant van deze schommelstoel.  Ook de ‘grote’ schommelstoel is ideaal voor de babykamer want hij is heerlijk om een verhaaltje in voor te lezen of je kindje te voeden.

c7568677327014a308b324833df073f7 dca655bcfd965a1e6e64743b5dbbbf6e

Op de foto bij Sanne:

Stoel via Vintagelab15, zie ook de kleine schommelstoel van Benjamin
Kussen Fine Little Day
Behang en lamp Nijntje en Ferm Living via Flinders
Lijst met quote CYOS by Rachel

En voor grote mensen

Maar de Vintageblab15 schommelstoel staat natuurlijk ook prachtig in je huiskamer. Hoe heerlijk is het om je even terug te trekken met een boek of de dag te overdenken…

Vintagelab15 schommelstoel

Voor iedereen!

Iedereen kan denk ik wel een plekje in huis vinden voor deze leuke schommelstoel. Toch? Daarom zijn we helemaal blij dat we deze geweldige stoel mogen weg geven, zo maar, aan jou!

Hoe maak je kans?

Hoe kun jij nou kans maken op deze stoel? Deel op Instagram een foto die we maakten van de schommelstoel en volg @vintagelab15 en gebruik de hashtag #psbloglovesvintagelab15. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 25 mei (2e Pinksterdag)!

PS: op de foto zie je het huis van mijn lieve vriendinnetje Cindy. Zij is over een paar weekjes uitgerekend dus met de schommelstoel hebben we een heerlijk plekje voor haar gecreëerd om straks haar kindje te voeden.

Vintagelab15 schommelstoel

Volg je ons al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen, en dus ook deze prachtige witte Vintagelab15 schommelstoel.

9
1 Comment
  • Kim
    mei 24, 2015

    Heel gaaf, ik heb mee gedaan :-)) dus duimen voor morgen.
    Super leuk om inspiratie op te doen voor de nieuwe babykamer in het nieuwe huis!
    Duim duim duim!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *