Wat een pret, een nieuw carpet!

Door vrijdag, maart 25, 2016 14

Ik moest er even op wachten, maar eindelijk ligt ie er dan, mijn nieuwe vintage vloerkleed van By-Boo. Ik ben er zo blij mee, dat ik het tijd vind om dit met jullie te delen. Want dat is juist de reden waarom wij PS:blog zijn begonnen. Jou inspireren! Een carpet geeft toch nét even dat beetje extra aan een ruimte. Of je het nu hebt over de slaapkamer, de woonkamer of speelkamer. Een carpet brengt sfeer. En warme voeten. Hieronder zie je inspiratie voor vloerkleden in huis. En wat persoonlijke foto’s. Welke is jouw favoriet?

Doe eens gek! Ga voor een rond vloerkleed

Wil je een keer wat anders? Ga dan voor een rond kleed. Deze zachte lichte kleur past goed bij een houten vloer, maar ook met een witte of grijze vloer. De gekleurde randen geven het kleed een leuke twist.

rond vloerkleedZet een paar kleine ronde tafeltjes en krukjes bij elkaar en creëer zo een gezellig centraal punt in je woonkamer. De tafeltjes en krukjes mogen van verschillende hoogten zijn, kleuren en formaten. Zet er wat gezellige accessoires bij, zoals een cactus, kaarsjes en verse bloemen om het helemaal af te maken. Door deze kleine investering krijgt je zithoek een totaal andere vibe.

Een bijna vintage vloerkleed

Plak er het woord vintage voor en het is hot. Deze ‘vintage’ carpetten zijn natuurlijk hartstikke nieuw, maar de look en feel heeft toch een vintage randje. By-boo loopt weer eens voorop met deze stoere kleden. 

vintage look vloerkleed carpet by-boo

Sfeer in huis

Ik vind dat een vloerkleed echt wel wat gezelligheid brengt. En je kunt de stijl van de kamer in een klap een ander gevoel geven. Soms wil je gewoon een echte eye-catcher, zoals deze Rozen Kelim en grijze kleed met Scandinavische stijl. Deze staan echt wel op mijn whish-list.
eye catchers by-boo carpetten Deze onderstaande kleden vind ik ook super gaaf! Lekker groot en stoer!

Rust.

Wil je toch wat meer rust in de ruimte? Ga dan voor een van deze kleden. De meeste By-Boo carpetten zijn in verschillende markten verkrijgbaar.
basic by-boo carpetten

Op het matje!

Dit vintage vloerkleed is echt een flink kleed. Lekker groot, maar dat vind ik juist wel heel gaaf!
vintage look vloerkleed carpet by-boo sanne woonkamer
De witte tafeltjes had ik al, maar vind dat ze er goed bij staan! En zonnestralen op de vloer maken de dag helemaal goed.
vintage look vloerkleed carpet by-boo woonkamer sanne
Het vintage vloerkleed is grijs en er zitten verschillende grijze kleuren in verwerkt.
vintage look vloerkleed carpet by-boo woonkamerVolg je ons al via Instagram,Facebook of Bloglovin
PS: Ik heb nu echt een glimlach op mijn gezicht, ben zo blij met dit kleed!

14
3 Comments
 • Kim
  maart 25, 2016

  Jaaa, ooh dit vind ik zo mooi! Geen echte vintage maar zeker het vermelden waard.

 • Vlijtig Liesje
  maart 29, 2016

  Ik vind het een mooi vloerkleed. Kan het ook in de was?

 • Leo-nie
  mei 16, 2016

  I like! Heel erg zelfs:) Welke kleurmenstelling is dit? En waar te vinden?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *