He’s back!

Door vrijdag, november 30, 2018 3

Hij ligt er weer. Het is niet super koud maar nat en zo donker. Bah! Dus maken we het binnen lekker aangenaam. Hoe?
Door het vloerkleed weer van zolder te halen. Ik ben er zo blij mee! De print past ook echt perfect bij de tafeltjes met marmeren blad. Beide zijn van By-Boo. Zoals ik al eerder schreef is onze woonkamer een mix van stijlen. Omdat ik veel mooi vind én omdat je huis nooit af is…

Zacht aan mijn voeten

Hij is erg zacht en dat is zo lekker aan je voeten.. ik haal het kleed in de zomer meestal weg. En als ie dan weer terug komt te liggen is het altijd weer even nieuw in de kamer. Fijn! Nu hoor ik je denken.. wel een nadeel dat hij wit is maar ik moet zeggen dat valt reuze mee!, door de zwarte strepen en de structuur van de stof zie je er niet veel op. Ook maak je hem zo schoon met een doekje.

vloerkleedDoor aan de witte vloer natuurlijke materialen toe te voegen zoals hout, wordt het toch warm en sfeervol. En de groene muur is nog steeds een van de aanpassingen waar ik heel erg blij mee ben. Het katoenen vloerkleed heet Teddy en je vindt hem bij veel winkels en webshops die het fijne merk By-Boo verkopen.

PS: Heb jij altijd een vloerkleed in de kamer liggen?

Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge