Wav-e 5: duwtje in de rug

Door dinsdag, juni 12, 2018 8

Het einde van de eerste 6 maanden komen in zicht en ik moet eerlijk bekennen de klad kwam er een beetje bij me in (shame on me). Misschien wel door het mooie weer, de drukke mei periode maar zelfs een kwartiertje voor mezelf uittrekken leek moeilijk. Gelukkig nemen ze daar bij Wav-e geen genoegen mee en blijven ze je stimuleren om te trainen!

Wav-E

Wake up call

Dus als jij moeite hebt om jezelf naar de sportschool te sleuren, probeert je een beetje te drukken tijdens de overvolle lessen dat lukt je bij Wav-e niet. Trainingen zijn maximaal met 2 personen dus je krijgt de volle aandacht. Als je een week of twee weken overslaat krijg je een reminder mailtje. En als je het helemaal lijkt te laten afweten dan bellen ze je even om te checken of alles oké is en waarom je er niet bent. Continuïteit is natuurlijk belangrijk voor het resultaat dus goed dat ze je hierop attenderen.

Wav-E

Back in business

Maar dat was wel een goeie voor mij want ik schaamde me natuurlijk behoorlijk dat ik het liet verwateren. Dus ik heb de draad weer opgepakt en voel me er weer zoveel beter door! Wel weer wat spierpijn natuurlijk omdat mijn lijf weer even moet wennen maar dat hoort erbij en geeft me eigenlijk wel een lekker voldaan gevoel.

Wav-E

Te be continued

Juni is alweer de laatste maand van deze proefperiode en dan zal ik mijn ‘eindoordeel’ geven maar denk echt dat Wav-e echt voor heel veel mensen een ideale work out is. Met heel veel pluspunten zoals: (weinig) tijd, persoonlijke aandacht, complete work out, commitment en blessurevrij.

We want more

Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het allerleukste social media kanaal!

PS: hoeveel sport jij?

Deze blog werd mede mogelijk gemaakt door Wav-e studios, waarmee je het complete lichaam in slechts 15 minuten traint dankzij de nieuwste fitnessrevolutie Wav-e! Dus neem vooral een kijkje op de website.

8

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *