Webshop tip: Miniverse

Door maandag, november 21, 2016 5

Ik stapte in de wereld van Miniverse, een nieuwe webshop voor kinderen van new born tot 8 jaar. Tijd om er gewoon een extra blogje in te gooien! Ik ontving een heel schattig shirtje en combineerde die gelijk met de nieuwe broek van Popupshop en natuurlijk vrolijke laarsjes erbij! Kijk je mee naar de verkoopadresjes?

miniverse

Op Miniverse.nl vind je niet alleen de nieuwste fashion, maar ook de mooiste kinderkameraccessoires en het leukste speelgoed van het universum! Naast een zorgvuldig gecureerd aanbod van meer dan 75 merken, presenteert Miniverse ook haar private label. Miniverse werkt als een webshop en magazine in één: niet alleen vind je er de mooiste spullen, ook staat het boordevol tips en is het de ideale plek voor het vinden van cadeautjes voor je mini’s en hero’s!

Kleine Nilo, de ster van de Miniverse Family, schittert niet alleen overal op de site, maar zie je ook terug in de private label collectie van Miniverse. Deze vrolijke collectie vol stippen en beesten bestaat onder andere uit sweaters, leggings, T-shirts, knuffels en super praktische XL canvas tassen.

MiniverseDe site heeft een super leuke vormgeving, echt even een kijkje nemen! Ik vind deze trui met stippen (of wat zijn het?) ook heel erg leuk!

Shop the look van Benjamin!

Deze broek heb ik al een keer eerder geshopt voor Benjamin. Vind hem echt ge-wel-dig. Lekker stoer, comfi en een dikke stof. en blijft mooi na veeel wasjes.

Miniverse Popupshop BergsteinShirt Miniverse
Broek Popupshop via Petozzi
Laarsjes Bergstein via Nelson
Pet Let’s Rebel

Ik combineer de look ook wel met een paar sneakers. Altijd goed toch?!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. Uiteraard ook gewoon wat leuke lookjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken.

PS: Ben benieuwd wat je van de look vindt?!

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *