Webshop van de week: Bambini Amore

Door vrijdag, maart 6, 2015 9

Het is weer zo ver, we hebben een webshop ontdekt die echt ge-wel-dig is! Bambini Amore. En natuurlijk delen we die graag met jou, én onze geshopte items voor Noah en Benjamin. We hebben lookjes gemaakt, dus lees snel verder.

We mochten Esther even kort ontmoeten tijdens haar Mini Pop Up. Dat was erg gezellig! Een super lieve en enthousiaste dame die de webshop met veel liefde runt. Esther runt de shop nu 1 jaar en ze is prachtig zwanger van haar tweede kindje. Als moeder weet ze natuurlijk precies wat drukke moeders zoeken voor hun kindjes. En wat helemaal hip, hot en happening is. Zie hier de geshopte items van Sanne. Ze hangen klaar op de Mini Wardrobe, heerlijk om zo lookjes samen te stellen!

pop up Bambini amore

bambini amore

Heb je even? Prachtige merken bij Bambini Amore

Esther verkoopt hele mooie merken in haar shop. Zo vind je onder andere de merken Lucky no.7 (je weet wel, van die Panda van Benjamin), Donsje Amsterdam, en …. Voor ieder wat wils dus. En met goede basics kan je eindeloos combineren.

Nieuw: Mouse in the house

We maakten kennis met het nieuwe Poolse merk Mouse in a house. Ken je dat merk al? Goede basics en leuke details. Een van de details is bijvoorbeeld dat aan de zijkant de staart en oren van de muis naar buiten piepen, en dat het op een originele manier is afgewerkt, de naden aan de buitenkant. De kleding valt lekker large, dus het mooie hieraan is dat de kindjes er lekker in kunnen spelen en de ouders er ook lang plezier van hebben, want ja, ze groeien ook zo hard. Noah heeft een hele mooie broek van Mouse in a House in de kast liggen. Die is nog iets te groot, maar komt zeker voorbij op Instagram!

Shop de look van Noah:

De rode hoodie van Noah is nu in de Sale, jippie!

Shop de look van Benjamin: Lucky no 7 + Mouse in a house

Shirt Mouse in a House
Lucky No. 7 broekje
Lucky no. 7 shirt Little Munster

PS: Ook voor de ladies super veel leuks te shoppen!

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin?

9
1 Comment
  • Lieke
    maart 9, 2015

    Heel leuk, gelijk even kijken!

    Liefs Lieke

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *