Webshop van de week: carlijnQ

Door maandag, december 1, 2014 14

In mijn zoektocht naar leuke broekjes voor mijn kleine bébé stuitte ik op de webshop carlijnQ. Ge-wel-dig! Alles in de kleuren zwart en wit, love it! Ik werd gelijk verliefd op het lichte broekje met flesjes melk. Na wat heen en weer gemaild werd het broekje gelijk wat smaller voor de smalle boy en was het binnen een paar dagen binnen.

Op maat gemaakt

Als ik in contact komt met webshops die de broekjes zelf maken, dan check ik meestal of het broekje wat smaller of langer kan worden. Alle baby’s hebben toch een andere maat, net als de moeders ;-). En die melkflesjesprint was zo gaaf, die wilde ik gewoon hebben. Gelukkig kon dit dus ook bij carlijnQ. Omdat Benjamin bijna jarig was en ik bezig bent met een leuk kinderhoekje in de woonkamer, kreeg ik er een toffe Batman slinger + poster bij. Als het hoekje klaar is, dan show ik dit natuurlijk! Ik maakte alvast een verjaardagslookje! Kroon + strik: Suusssies , Blouse Hema, Mockies via Toddlersandtees.nl en de legging van carlijnQ.

webshop van de week carlijnq

 

Een klein feestje en panda love!

Online bestellen is toch altijd een klein feestje, zo ook bij carlijnQ. Super lief persoonlijk kaartje erbij én mooi verpakt. Ik had nog een legging besteld met panda-print. Helaas niet genoeg stof op voorraad, dus die komt wat later. Waarschijnlijk wordt die ook wel geshowt op onze Instagram pagina, dus volg ons daar ook ;-).

Onze favorieten op een rijtjecarlijn q webshop van de week

Ook weer een fantastische top 5, dus als jij voor Sint of Kerstman wilt spelen, dan is je bestelling zo geshopt! En deze strakke kleuren passen overal bij!

1. Ledikantdeken appel
2. Legging Milk
3. Poster Hello
4. Ballon
5. Nesting Dolls

 

PS: Onze favoriete shops vind je in de Shopgids, neem daar vooral een kijkje…

 

 

14
4 Comments
 • PSnim
  december 6, 2014

  Oh ja CarlijnQ is zo leuk! Ik bestelde er een verjaardags kalender en kussenhoes. Ik hou de shop in de gaten, er komt steeds meer leuks bij. Ben benieuwd naar dekinderhoek met batmanslinger 😉

  • Sanne
   december 10, 2014

   Ja die ga ik nog online zetten. Eerst nog wat schilderen aan het kinderhoekje. Maar je kent het vast wel, veel ideeën en weinig tijd..

 • Judith
  december 8, 2014

  Ja, ik ken Carlijnq van Instagram. Ze verkoopt inderdaad leuke spulletjes. De milk-legging is geweldig, en wat fijn dat hij op maat gemaakt kon worden.
  De batman slinger vind ik ook erg leuk! X, Judith

  • Sanne
   december 10, 2014

   Ja dat op maat maken is echt ideaal, want in de winter is ‘hoogwater’ geen pretje. Leuke blog heb je trouwens!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *